January 27, 2015

ANIVERSAREA DE 60 DE ANI A GAMEI DS: TREI ICON-URI DESCHID FESTIVITATILE

ANIVERSAREA DE 60 DE ANI A GAMEI DS: TREI ICON-URI DESCHID FESTIVITATILE

Aniversarea de 60 de ani a Gamei DS: TREI ICON-URI DESCHID FESTIVITATILE

DS REUNESTE TREI ICON-URI LA MONTE-CARLO

Pentru a deschide festivitatile, trei icon-uri se reunesc la Monte-Carlo luna aceasta:

– DS 3 WRC cu noua bijuterie 2015, infrumusetata de un «60» impozant pe aripile spate, şi Sébastien Loeb – de nouă ori Campion Mondial la Raliu, vor lua startul în cadrul celei de-a 83a editii a Raliului Automobilistic de la Monte-Carlo.

– o versiune sport DS 21 din 1966 va participa la al 18lea Raliu Istoric de la Monte-Carlo (in perioada 28 ianuarie – 4 februarie). Infrumusetat cu logo-ul Marcii si purtand numarul 21, DS-ul va fi pilotat de Bob Neyret si va lua startul la Reims pe 30 ianuarie. Un omagiu adus istoriei, tinand cont de faptul ca, Bob Neyret numara deja in palmaresul sau doua victorii la Raliul de la Monte-Carlo la volanul unui DS.

 

SALOANE INTERNATIONALE IN CULORILE ANIVERSĂRII DE 60 ANI A GAMEI DS

DS profita de saloanele dedicate entuziastilor de automobile de epoca precum: Rétromobile (Paris, Franta intre 4-8 februarie), Techno-Classika (Essen, Germania in intervalul 15-19 aprilie), saloanele auto internationale precum cel de la Geneva (Elvetia – 5-15 martie), Shanghai (China – 22-29 aprilie) sau Frankfurt (Germania – 19-27 septembrie). DS va profita din plin de toate aceste ocazii pentru a sarbatori cea de-a 60-a aniversare DS, prin expozitii de automobile de epoca inedite, precum si de modele noi, toate expuse laolaltă.

 

REUNIUNI ALE PASIONATILOR PENTRU SARBATORIREA ANIVERSARII DE 60 DE ANI

Incepand din 26 aprilie in Belgia si pana in intervalul 2-11 octombrie in Australia, numerosii pasionati DS se vor reuni in diferite locuri ale lumii pentru a celebra aniversarea de 60 de ani a DS. Un eveniment international, de importanta majora va avea loc pe 22 si 23 mai pe circuitul istoric de la Montlhéry (Franta), care va reuni peste 700 modele DS de epoca.

 

DS WEEK – UN EVENIMENT DE ANVERGURA PENTRU ANIVERSAREA CELOR 60 DE ANI A DS SI LANSAREA MARCII

Intre 19 si 22 mai, Marca DS se va bucura sa reuneasca la Paris reprezentanti ai Retelei sale din intreaga lume. Pentru sfarsitul de saptamana, 23 si 24 mai, sunt propuse publicului larg numeroase prezentari ce vor avea loc in inima Parisului. Intalnirea va avea loc la Gradinile Tuileries.