October 16, 2015

BABY DS, AMBASADOR AL DS CONNECT

BABY DS, AMBASADOR AL DS CONNECT

BABY DS este cel mai nou model al gamei DS. Configurarea 1/3 a noului DS 5, a fost conceputa de echipele Centrului de design al Marcii. Cu o lungime de doar 1,37 metri, noul autovehicul cu un singur loc cu caroserie Blue Encre combina, la fel ca fratele mai mare, stilul avangardist cu tehnologia, materialele nobile cu rafinamentul.

Exteriorul este, la randul sau, evidentiat de grila DS Wings cu contur subtire cromat, ce porneste de la capatul proiectoarelor pana la nivelul geamurilor. Inscriptia DS infrumuseteaza retrovizoarele. Interiorul este infrumusetat de ornamentele din aluminiu, scaunul biton din piele semi-anilina de tipul celei folosite la confectionarea bratarilor de ceas, in timp ce volanul este imbracat in piele cu cusaturi facute manual.

Echipat cu un motor electric, BABY DS poate fi condus atat manual cat si automat cu ajutorul unei telecomenzi. Misiunea sa: promovarea DS Connect, serviciul de conectivitate al Marcii devenind protagonistul spoturilor publicitare.

Difuzat pe YouTube, primul filmulet cu BABY DS valorizeaza serviciul de apelare de urgenta, disponibil la intreaga gama DS.