March 9, 2017

DS 7 CROSSBACK: NOUL SUV DE LA DS AUTOMOBILES

KNOW-HOW INOVATOR DIN PARIS

DS 7 CROSSBACK: NOUL SUV DE LA DS AUTOMOBILES

"Noul SUV DS7 Crossback va plăcea deschizătorilor de drumuri, pasionaţilor de tendinţe, sportivilor şi celor care au gusturi deosebite… clienţilor care sunt în căutarea unei noi experienţe auto şi a unor senzaţii unice. Am creat un vehicul care îşi va lăsa amprenta în domeniul auto." Eric Apode, VP, Produse şi Business Development.

“DS 7 Crossback introduce Automobilele DS într-o nouă eră. Acest SUV internaţional, rafinat şi high-tech întruchipează know-how-ul francez prin reunirea materialelor premium, a măiestriei şi a inovaţiilor tehnologice. Echipamentele sale avansate introduc noi standarde în ceea ce priveşte confortul la volan şi performanţa.” Yves Bonnefont, CEO al DS

Un design carismatic

“În toate stadiile procesului de design, ţelul nostru în privinţa modelului DS 7 CROSBACK a fost de a exprima rafinament, excelenţă şi cel mai bun know-how implementat la cele mai înalte standarde. Rezultatul este vizibil, cu o maşină care are personalitate şi proporţii ideale. Are o alchimie perfectă între putere şi rafinament. ` Thierry Metroz, Director Design DS.

Un obiect frumos

Carismatic, puternic şi senzual, DS7 CROSSBACK îşi dezvăluie imediat personalitatea, iar eleganţa sa se regăseşte, în mod vizibil, în designul său.

Bara orizontală din crom DS WINGS, care se găseşte în partea frontală, oferă un sentiment de mare clasă prin liniile sale puternice, bine echilibrate. Exprimă în întregime nobleţea vehiculului, performanţa şi caracterul carismatic. Noua grilă cu efect de diamant afişează o formă hexagonală cu linii dinamice, etalând emblema DS, proeminentă, într-o poziţie centrală. Capota modelată are striaţii fine în partea centrală. Părţile ascuţite ale aripilor din faţă şi din spate sculptează secțiunile laterale pentru a intensifica frumuseţea acestui SUV, în timp ce hayonul oferă un aspect minimalist părţii din spate, conferind caracterul maiestuos.

Uşor de recunoscut, atât ziua cât şi noaptea, din toate unghiurile

Marca DS a insistat dintotdeauna pe semnătura luminoasă a vehiculelor sale şi acest lucru continuă să fie un element cheie a stilului DS. Înzestrat cu elemente care seamană cu niște bijuterii, modulele LED ale farurilor cu tehnologie DS ACTIVE LED VISION emit o lumină violetă și pot pivota la 180°. Efectul vizual este plăcut, neobişnuit şi – mai ales – hipnotic. Semnătura luminoasă a mărcii, recunoscută eminamente este evidenţiată de liniile verticale ale farurilor de zi, combinate cu indicatorii de semnalizare care impresionează instant.

Stopurile contribuie, de asemenea, la puterea şi originalitatea semnăturii luminoase. Fiecare este o sursă de lumină cu tehnologie LED formată din romburi luminiscente. Pentru a concepe această semnătură deosebită, numită DS 3D REAR LIGHTS, designerii au folosit tehnologie avansată de gravare cu laser pentru o precizie excepţională.

DS7 Crossback