August 27, 2015

DS VIRGIN RACING DEZVALUIE MONOPOSTURILE DE FORMULA E

Echipa DS Virgin Racing a dezvaluit noile monoposturi DSV-01, pe care pilotii Sam Bird si Jean Eric Vergne le vor conduce pentru prima oara in cadrul testelor de proba, programate pentru intervalul 24-25 august 2015, la Donington Park..

DS VIRGIN RACING DEZVALUIE MONOPOSTURILE DE FORMULA E

Echipa DS Virgin Racing a dezvaluit noile monoposturi DSV-01, pe care pilotii Sam Bird si Jean Eric Vergne le vor conduce pentru prima oara in cadrul testelor de proba, programate pentru intervalul 24-25 august 2015, la Donington Park..

Prin combinarea celor doua identitati DS si Virgin, noul concept imbina cu eleganta si dinamism codurile stilistice ale ambelor marci. Pastrand nuantele distinctive de rosu si crom din sezonul intai, logo-ul Marcii DS apare pe ambele parti ale masinii pe un fond negru, in timp ce capota pastreaza nuanta de violet din primul sezon.

Continuand sezonul inaugural al Formulei E, monoposturile pilotate de Sam Bird si Jean Eric Vergne vor purta numele de Holly si Bellie Branson, preluand grafica «flying lady» utilizata in mod normal pentru ilustrarea proiectelor tehnologice ce poarta semnatura Virgin.

Referitor la noul design, Sam Bird afirma: «Sezonul trecut  am avut deja cea mai frumoasa masina de pe platforma, insa este un lucru extraordinar ca am reusit sa cream un nou design cu adevarat superb pentru sezonul al doilea. Monoposturile Formulei E reprezinta o baza fantastica,insa consider ca am pasit intr-o noua  etapa cu monopostul pentru acest sezon. Astept cu nerabdare cursa de la Beijing, pentru a dezvalui noul design spectatorilor aflati fie în tribuna, fie în fata televizorului ».

Jean-Eric Vergne adauga: «DS se poate lauda cu o lunga traditie in materie de vehicule premium, deosebit de atractive. Lansarea noului monopost DS Virgin Racing nu face exceptie. Sunt extrem de incântat de ideea de a incepe sezonul  alaturi de echipa DS Virgin Racing, la volanul acestei superbe masini».

Alex Tai, director al echipei DS Virgin Racing declara: «Campionatul FIA din Formula E evolueaza rapid, la fel ca si echipa Virgin Racing, denumita in continuare DS Virgin Racing, gratie parteneriatului cu marca DS. Monopostul nostru pentru sezonul al doilea reflecta dezvoltarea echipei si a brandurilor globale cu care lucram. Imi place foarte mult nota de negru, ce confera masinii un aspect rafinat si dinamic, reflectand pe deplin perspectiva noastra asupra competitiei. Culorile traditionale Virgin sunt, de asemenea, prezente, dar le-am conferit o nota diferita».

Yves Bonnefont, Director General al Marcii DS afirma: «suntem extrem de nerabdatori sa participam la Campionatul FIA din Formula E, iar lansarea noului monopost ca o echipa reprezinta o modalitate exceptionala de a incepe acest parteneriat. Prin asocierea elementelor stilistice ale DS cu cele ale Virgin, am reusit sa cream o masina superba, cu un design luxos, extrem de sofisticat».