January 31, 2017

DS VIRGIN RACING SI PILOTUL ALEX LYNN

ACORD DE COLABORARE PENTRU FORMULA E

DS VIRGIN RACING SI PILOTUL ALEX LYNN

Lynn, pilot F1 în formare, campion GP3 şi câştigător al cursei de la Macau: "Formula E este, fără îndoială, cel mai competitiv campionat din lume. Vreau să particip".

DS Virgin Racing îl prezintă pe Alex Lynn, pilot de Formula 1 în formare & concurent GP2/3 drept reprezentantul lor de rezervă în cadrul unui nou acord.

Lynn, un tânăr de 23 de ani, vine cu multe experienţe şi succese obţinute în cursele cu vehicule echipate cu un singur loc, câştigă titlurile de Formula Renault UK & GP3, numeroase curse GP2, o cursă de la Macau, debutând recent și pe maşini sportive ca pilot de F1 în formare.

Alegerea lui Lynn de a se alătura echipei DS Virgin reprezintă o recomandare puternică pentru marcă. “DS Virgin Racing este cea mai cool echipă din campionatul de Formula E. Sunt pasionaţi de curse şi își doresc mult să câştige. Marketing-ul este excepţional şi maşina DSVO2 arată, pur şi simplu, extraordinar. Ca pilot, aceste detalii chiar contează. Ah, de asemenea, ajută şi faptul că maşinile echipei câştigă, de asemenea, destul de multe curse!”

Vorbind despre cursele importante, Lynn a mai menţionat: “Formula E este, fără îndoială, cel mai competitiv campionat de curse din lume, cu unii dintre cei mai buni piloţi. Ca pilot, vreau să concurez în competițiile de top, acesta fiind motivul pentru care încerc cu atâta perseverenţă să întru în Formula E, iar DS Virgin a fost prima mea alegere. Aşadar, sunt încântat de faptul că am semnat un acord cu DS Virgin Racing!”

DS Virgin Racing intenţionează să îl folosească pe Alex pentru formare şi testare de-a lungul anului, beneficiind atât de dezvoltarea maşinii, cât şi de pregătirea pilotului pentru acest rol. Vorbind despre acestă poziţie, Lynn a spus: “Îmi place combinaţia dintre cursă şi provocarea care vine din zona gestiunii energiei. Cred că această cursă mi se va potrivi foarte bine. Sunt nerăbdător să colaborez cu Sam şi cu Jose în privinţa testării şi a dezvoltării maşinilor la DS Performance, în Satory.”

La fel menționează şi Alex Tai, pilotul principal al echipei DS Virgin: “Sunt încântat pentru că am cooptat un şofer de nivelul şi potenţialul lui Alex Lynn. Faptul că atragem piloţi ca Alex este o dovadă a interesului puternic pentru Formula E, iar opțiunea lui Alex de a face parte din echipa DS Virgin Racing , spune foarte multe. Suntem încântaţi să-l vedem cum evoluează cu maşina noastră.”

Pentru mai multe informaţii cu privire la echipa DS Virgin Racing, Formula E, vă rugăm să vizitaţi site-ul: http://www.ds-virginracing.com.