April 22, 2015

DS WORLD PARIS: SWAROVSKI ALATURI DE DIVINE DS

DS WORLD PARIS: SWAROVSKI ALATURI DE DIVINE DS

DS WORLD Paris gazduieste concept car-ul Divine DS precum si creatii ale prestigioasei companii Swarovski

Dupa ce a gazduit timp de cateva saptamani studio-ul Harcourt, DS WORLD PARIS paseste in universul modei gazduind creatiile Swarovski. La aceasta noua expozitie, vizitatorii au posibilitatea de a descoperi concept car-ul DIVINE DS, valorizat de celebrele cristale Swarovski. De altfel, este prezentata si colectia de bijuterii Primavara-Vara 2015 semnata Swarovski.

DIVINE DS, UN CONCEPT CAR TEHNOLOGIC CE RADIAZA DE LUMINA

Lansat cu ocazia Mondialului de la Paris 2014, concept car-ul Divine DS reprezinta chintesenta dintre ADN-ul Marcii si viitor. Dezvoltat si creat la Paris, acest model de referinta combina rafinamentul cu tehnologia. Silueta compacta, in 4 usi, postura puternica, indrazneata este subliniata de liniile grafice puternice. Interiorul adopta un stil inedit, cu linii indraznete. Concept 100% tehnologic, DIVINE DS integreaza proiectoare Laser, fatete integrate in luneta spate care se ridica pentru a optimiza aerodinamicitatea, camera integrata pentru o vizibilitate sporita in spate, si un ‘cockpit’ dedicat complet functiilor digitale…

600X430DSWORD-DivineDS-interieur

De altfel, DIVINE DS introduce conceptul de ‘Hypertypage’ ce propune crearea a trei variante interschimbabile de ambiante interioare, fiecare cu o personalitate puternica, cu adevarat inedite: ‘Parisienne Chic’, ‘Mâle’ si ‘ Fatale Punk’. Astfel, ‘Parisienne Chic’, este o veritabila invitatie in universul parizian plin de eleganta si rafinament cu materiale inspirate din universul haute couture. In ceea ce priveste ‘Fatale Punk’ aceasta opteaza pentru o abordare impertinenta dar in acelasi timp sobra si fermecatoare. Habitaclul este dominat de pielea neagra cu aspect matlasat, incrustata cu cristale. Descoperiti toate aceste ambiante interioare inedite in cadrul expozitiei DS WORLD PARIS.

CREATIILE DESIGNERULUI NATHALIE COLIN: COLECTIA PRIMAVARA/VARA 2015 FOARTE LA MODA

600X430DSWORD-Swarovski-bijou

600X430DSWORD-Swarovski-COLLIER

600X430DSWORD-Swarvski-robe

Expozitia include, de asemenea, colectia de bijuterii Primavara/Vara 2015 inspirata din ”gradina de vis”, semnata Swarovski. «Natura a avut intotdeauna o importanta deosebita pentru Swarovski. Colectia Crystal Garden reafirma setea de modernitate, de unde nevoia de a stiliza fauna, flora, insectele… pastrand in acelasi timp liniile si motivele fluide si feminine», sub coordonarea creatoarei Nathalie Colin. Colectia este una extrem de moderna, ce se distinge prin notele fermecatoare, sclipitoare specifice Marcii Swarovski. Alaturi de aceasta colectie, o rochie semnata DKNY a fost creata si expusa in contextul actiunii de caritate «The Little Black Dress» organizate in New-York pentru a strange bani in lupta impotriva cancerului. Donna Karan este creatoarea acestei piese unice, adunand peste 20 de designeri pentru a coase cele 2.600 de cristale Swarovski. O creatie de o eleganta aparte pe care indragostitii de moda o vor putea admira in exclusivitate in vitrinele DS WORLD PARIS pe toata perioada expozitiei.