May 22, 2015

Editii limitate ‘1955’ pentru aniversarea de 60 de ani a versiunii DS originale

Editii limitate ‘1955’ pentru aniversarea de 60 de ani a versiunii DS originale

Cu ocazia aniversarii de 60 de ani, Marca DS propune o gama completa de editii limitate

«Pentru a construi Marca DS de astazi, am avut drept sursa de inspiratie mostenirea exceptionala a acestui automobil legendar ce inglobeaza valorile inovatiei, excelentei si avangardismului. Astfel, modelele DS actuale, imbina perfect designul remarcabil cu tehnologia, confortul si dinamismul, materialele nobile cu rafinamentul.» – Yves Bonnefont, Director General al Marcii DS.

Cu ocazia aniversarii a 60 de ani a versiunii DS originale, Marca DS a ales sa lanseze o editie limitata pentru intreaga sa gama: incepand cu DS 3, DS 3 Cabrio, si continuand cu noul DS 5 si DS 4. Noile modele – in serie limitata (1955 pentru DS 3 si DS 3 CABRIO, 955 pentru DS 4 si 955 pentru Noul DS 5) – vor fi expuse in punctele de vanzare ale Marcii incepand cu sfarsitul lunii mai si vor putea fi admirate in exclusivitate in cadrul DS WEEK, pe 23 si 24 mai in Gradinile Tuileries, la Paris.

O editie limitata in care rafinamentul se imbina perfect cu atentia pentru detalii

Modelele ‘1955’ sunt valorizate de nuanta pentru caroserie Bleu Encre (cu pavilion biton negru pentru versiunile DS 3 si DS 4), jante aliaj cu interior Gold Mat, logo-ul DS, de asemenea, Gold Mat infrumuseteaza capota – amintind de DS-ul original. Carcasele retrovizoarelor exterioare sunt inscriptionate DS prin gravura laser, iar stickerele ‘DS 60 1955′ valorizeaza portierele fata si haionul. Interiorul denota rafinament gratie scaunelor imbracate in piele (Piele Nappa Trinitario la modelele DS 3, piele semi-anilina Criollo la modelele DS 4 si Noul DS 5) precum si diferitelor elemente de personalizare inscriptionate ‘DS 60 1955’ (covorase, tetiere specifice, logo-uri numerotate…).

Editii limitate prietenoase cu mediul cu motorizari performante si eficiente

Noile editii limitate propun clientilor o gama variata de motorizari pe benzina si Diesel ale Grupului. Motorizari eficiente cu emisii CO2 de pana la 87g/km (DS 3 BlueHDi 100 S&S BVM) si 136 g/km (Noul DS 5 THP 165 S&S EAT6), motorizarea Hibrid 4×4 prevazuta pe Noul DS 5, toate echipate cu tehnologia Stop & Start si conforme standardului Euro 6.