September 13, 2016

NOUL CITROËN C1

EVENIMENT PORTI DESCHISE, 16-25 SEPTEMBRIE 2016

NOUL CITROËN C1

Transforma orasul in propriul teren de joaca! Participa la tombola si castiga un mini-sejur in doi la Paris in perioada Salonului Auto International 2016!

Fii City Hero cu noul CITROËN C1 si arata-ne ca iti doresti sa vizitezi Parisul!

Noul Citroën C1 te asteapta in showroom-urile noastre din toata tara. Completeaza online formularul de inscriere si vei primi un cod unic pe email, cu care te asteptam in showroom-urile Citroën participante la evenimentul Porti Deschise, desfasurat intre 16 si 25 septembrie 2016, pentru a-ti valida inscrierea la tombola (consulta regulamentul campaniei).

Acordam 3 premii mari constand intr-un mini-sejur in doi la Paris, in perioada Salonului Auto International 2016, pentru care asiguram intrarea, transportul si cazarea.

Citroen C1

Descopera modelul!

Sa-ti povestim pe scurt despre masina? Te bucuri de nenumarate posibilitati de personalizare, culori bi-ton, plafon Airscape retractabil cu comanda electrica, extra spatiu raportat la o lungime de doar 3.46m si consum redus de combustibil. Avantajele detaliate le poti consulta pe pagina de prezentare a modelului: acorda-ti timp pentru propriile alegeri!

  • 8 nuante pentru exterior si posibilitati de personalizare BI-TON
  • Directie precisa asistata electric
  • Interfata cu ecran tactil de 7’’, care grupeaza intuitiv toate functiile multimedia
  • Motor puternic si economic VTi 82 CP, din familia PureTech
  • Interior personalizat
  • Asistenta la pornirea in rampa
  • Greutate redusa, incepand de la 840 Kg

Selecteaza nivelul de echipare dorit pentru noul tau CITROËN C1 si bucura-te de avantajele unui model urban cu design irezistibil! Primele comenzi efectuate la nivel national pentru noul CITROËN C1 beneficiaza de un pret promotional! (informatii disponibile la distribuitorii nostri autorizati din tara).

×