October 16, 2015

MAISON FABRE LA DS WORLD PARIS: BUCURATI-VA DE RAFINAMENT

MAISON FABRE LA DS WORLD PARIS: BUCURATI-VA DE RAFINAMENT

Pana in ianuarie 2016, prestigioasa marca de manusi Maison Fabre va fi prezenta la DS WORLD PARIS expunand o parte din cele mai renumite modele, precum si fotografii dar si diferite produse din atelier reprezentative pentru istoria prestigioasei case.

«Urmatoarea expozitie prezinta expertiza in industria pielariei, excelenta si avangardismul care au adus renumele Maison Fabre de peste 90 de ani. Expozitia este perfect adaptata valorilor si ADN-ului marcii DS. Expertiza frantuzeasca, eleganta si rafinamentul vor face deliciul iubitorilor de frumos, oferind posibilitatea de a achizitiona diferite modele de manusi din piele», afirma Julien Faux, director DS WORLD PARIS.

DS & MAISON FABRE: EXPERTIZA FRANTUZEASCA

Aducand omagiu artizanilor de manusi Fabre, expozitia ce va avea loc la DS WORLD PARIS se va focusa pe fabricarea produselor din piele, un domeniu indragit de DS. De asemenea, o echipa de maestri tapiteri s-au implicat in organizare si au dat posibilitatea Marcii de a propune clientilor tapiteria scaunelor «de tip curea de ceas», disponibila exclusiv pe modelele DS.

Expozitia reinvie istoria si expertiza Atelierului Maison Fabre, care a luat fiinta in 1924 in inima Aveyron din sud-vestul Frantei. Piese din atelier, fotografii ale epocii, masini de cusut spun istoria prestigioasei Marci, inceputa ca o afacere de familie, pentru ca vizitatorii sa-si poata crea o scurta impresie despre istoria atelierului Millau si experienta maestrilor in confectionarea de manusi, tapiterie si croitorie. O serie de obiecte legendare vor fi expuse, precum manusa folosita in celebrul film din 1946, Beauty and the Beast, manusa purtata de renumitul pictor si sculptor Pierre Soulages sau manusa parfumata purtata de Marie-Antoinette. Expozitia prezinta, de asemenea, o serie de fotografii artistice ce ilustreaza istoria Marcii si colaborarile cu personalitati renumite din industria haute-couture. Pentru a incorona expozitia, modele din colectia de toamna 2015 Fabre vor fi, de asemenea, expuse la primul etaj al DS WORLD PARIS unde vizitatorii isi pot comanda manusi pe masura dorita.

DS & MAISON FABRE: MANUSI INSPIRATE DIN SPIRITUL FRANTUZESC

Primul etaj al DS WORLD PARIS este transformat intr-un veritabil spatiu de shopping de unde va puteti achizitiona colectii exclusive de manusi de condus DS ce poarta semnatura Maison Fabre, in parteneriat cu departamentul de design DS. Fabricate din piele de oaie, manusile sunt produse la Millau din piele locala. Fiecare model, prevazut cu orificii speciale pentru a asigura manevrarea optima a volanului, inspira un nivel inalt de eleganta la volan. Editia exclusiva – disponibila in cincizeci de exemplare – reprezinta alchimia perfecta dintre principiile DS si semnatura inconfundabila a Maison Fabre.

Manusile DS: bucurati-va de rafinamentul frantuzesc!