Citroën Jumpy

ASPECTE CHEIE

Suspensie pneumatica

Suspensia pneumatica posterioara reduce pragul de incarcare pana la 49 cm si asigura o garda la sol constanta pentru transportul incarcaturii. De asemenea faciliteaza parcarea (avand o latime sub 1,90 m)

01_Suspensions-citroen-jumpy

Usi culisante

Usile culisante laterale ample permit incarcarea – descarcarea laterala a europaletilor.

02_Portes-laterales-citroen-jumpy

Usi posterioare

Deschidere ampla la 180° a usilor posterioare pentru o utilizare facila

03_Portes-arrières-citroen-jumpy

Confort pentru sofer

Pozitie de condus pentru sofer similara unui autoturism pentru ergonomie sporita si confort pentru toate tipurile de calatorii

04_poste-de-condduite-citroen-jumpy

Ergonomie

Un schimbator de viteze pe plansa de bord pentru un confort sporit in timpul condusului si mai mult spatiu pentru pasageri

05_levier-de-vitesse-citroen-jumpy

Connecting box

Connecting Box ofera siguranta si confort (Kit Bluetooth® “Maini libere” si port USB)

07_connecting-box-citroen-jumpy

Grip control

Grip Control pentru aderenta optima in orice situatie

08_grip-control-citroen-jumpy

Hill start

Asistenta Hill start pentru un sofat mai sigur

09_demarrage-en-pente-citroen-jumpy

Consum

Consum de combustibil si emisii CO2 printre cele mai bune in segment (de la 168g/km)

10_emission-CO2-citroen-jumpy

PERFORMANTE

Motorizari

Dinamic si eficient

Sub capota, toate motorizarile  dispun de tehnologii inovative ce combina standarde ridicate privind manevrabilitatea si eficienta pentru a raspunde prompt cerintelor dumneavoastra zilnice.
Citroën Jumpy este echipat cu doua motorizari diesel: HDi 90 si HDi 125.

01_motorisations-citroen-jumpy

DETALII

Exterior

Expresiv si elegant

In termeni de design, Citroën JUMPY primeste o noua parte frontala, mai atractiva datorita grilei cromate care incorporeaza noul chevron, ce se intinde de la un far la celalalt. Noua identitate de brand este vizibila si in partea din spate, fiind identificabila imediat.

 

 

Designul noului Citroën JUMPY poate fi catalogat drept dinamic si robust, cu linii aerodinamice puternice. Pe partile laterale au fost montate ornamente de cauciuc foarte late, care sunt extrem de utile in cazul unui impact.

Versatil

Versatil si generos

Pentru a acoperi o larga varietate de nevoi, Citroën Jumpy Furgon este disponibil in 2 versiuni de lungime a caroseriei si 1 inaltime de incarcare, oferind un volum de incarcare de pana la 6mc, baza de incarcare aflandu-se la doar 49 de cm de sol datorita suspensiei pneumatice disponibile ca optional.

La volan

Linistitor si relaxant

Pentru confort si siguranta la volan, Citroën Jumpy propune un limitator de viteza care permite configurarea vitezei maxime.
Pentru siguranta deplina, Citroën Jumpy poate fi echipat cu un sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelope care semnaleaza orice problema soferului, precum si un sistem de control al tractiunii. Acest sistem avansat anti-alunecare se adapteaza circumstantelor pentru a optimiza tractiunea in toate situatiile.

Folosind un selector de pe bord, aflat in stanga volanului, soferul alege unul dintre cele patru moduri disponibile (normal, teren accidentat, zapada sau nisip). Aceasta functie este cuplata cu asistenta la urcarea in panta, pentru a ajuta vehiculul sa se adapteze si mai eficient la toate conditiile de condus.

Consum

Indiferent de motorizarea aleasa, au fost intreprinse eforturi sustinute pentru Citroën JUMPY pentru a reduce si mai mult consumul de combustibil si emisiile de CO2.

×