Noul C4 Picasso Confortul, la el acasa

AVANTAJE

DESCOPERA NOUL C4 PICASSO IN FILMUL DE PREZENTARE!

Noul Citroën C4 Picasso aduce in prim plan esenta designului si inovatiile tehnologice ale marcii. Aceste elemente definitorii se pot vedea in liniile dinamice indraznete si in semnatura luminoasa inconfundabila, atat in partea frontala cat si in spate. La interior, noi niveluri de confort si versatilitate se combina pentru a crea un loc placut si confortabil pentru toata lumea. Vizioneaza filmul de prezentare si descopera avantajele modelului.

PERFORMANTE

DIESEL-UL BlueHDi: CEL MAI PERFORMANT IN CLASA!

Proiectat pentru a demonstra eficienta si economie, propulsorul rafinat BlueHDi inregistreaza cele mai bune valori ale emisiilor de CO2 (99 g/km) in segment, cu unitatea de 100 CP S&S, transmisie manuala si jante de 16 inchi.

 

Propulsorul PureTech pe benzina, numit ‘Motorul Anului 2016’ si-a pastrat acest titlu pentru al doilea an, consecutiv. Calitatile acestui motor contribuie la experienta de condus confortabila, chiar si in mediul urban. Cu 120 de patente pentru tehnologia utilizata, motorizarea cu trei cilindri Turbo PureTech pe benzina reduce consumul de combustibil si emisiile de CO2 cu 18% in comparatie cu predecesorul motor in patru cilindri, obtinand astfel doua recorduri mondiale la acest aspect. In gama de motorizari PureTech pe benzina, noul C4 Picasso include unitatile de 110 CP si de 130 CP.

920x520-6

DETALII