Noul Grand C4 Picasso MPV-ul tau modern, spatios si inovator

AVANTAJE

DESCOPERA NOUL GRAND C4 PICASSO IN FILMUL URMATOR

Noul Citroën Grand C4 Picasso evidentiaza esenta marcii Citroën, cu ajutorul designului si a tehnologiilor inovative. Aceste simboluri se remarca atat prin liniile dinamice, accentuate, cat si prin semnatura luminoasa distincta. La interior, noile niveluri de confort si versatilitate se imbina pentru a crea un loc atragator, impresionant pentru toti pasagerii. Vizualizeaza filmul pentru a afla mai multe detalii!

PERFORMANTE

DIESEL BlueHDi: cel mai bun din segment!
Proiectat pentru a fi un propulsor economic si eficient, motorul BlueHDi ofera cel mai redus nivel al emisiilor de CO2, inregistrand o valoare de doar 99 g/km si 3.8 l consum mixt (pentru versiunea BlueHDi 100 S&S, cu transmisie manuala si jante de 16 inch, din aliaj).
PureTech BENZINA
Tehnologia PureTech pe benzina a primit titlul “Motorul Anului” in 2016, in categoria sa, pentru al doilea an consecutiv. Propulsorul ofera unul dintre cele mai placute moduri de condus de pe piata – chiar si la vitezele reduse. Cu 120 de patente asociate acestei tehnologii, motorul cu 3 cilindri, Turbo PureTech pe benzina, reduce valorile consumului de combustibil si al emisiilor de CO2 cu 18% in comparatie cu predecesorul sau, cu 4 cilindri, obtinand astfel doua recorduri mondiale. Exista doua versiuni  ale motorizarii pe benzina PureTech: de 110 si 130 CP.

920x520_6

DETALII