February 20, 2015

NOUL DS 5: SIMBOLUL MARCII DS

va fi prezentat in cadrul Salonului Mondial de la Geneva 2015.

NOUL DS 5: SIMBOLUL MARCII DS

Noul DS 5 reprezinta noua gama de vehicule DS: stil avangardist, comportament dinamic, rafinament, atentie deosebita la detalii si, nu in ultimul rând, tehnologii high-tech. Modelul simbol al DS inaugureaza identitatea Marcii si propune o noua parte frontala restilizata care, alaturi de numeroase alte calitati, il transforma intr-un veritabil DS!

Incepand cu calandrul verticalizat, sculptat, care centreaza logo-ul DS, continuand cu DS Led Vision, ecranul tactil de ultima generatie si motorizarile performante…toate noutatile intaresc notorietatea lui DS 5 pe langa alte numeroase calitati ce au stat la baza renumelui sau: silueta distinctiva, design-ul exterior si interior iesit din comun (rafinament in cel mai mic detaliu si un post de comanda de tip cockpit).

Din Europa pana in China, DS 5 a facut furori în randul clientilor. Noul DS 5 ridica stacheta si mai sus datorita partii frontale restilizate, stilului avangardist, rafinamentului, atentiei la detalii, comportamentului dinamic demn de un DS si tehnologiei varf de gama dedicata design-ului si functionalitatii. Pe scurt, o masina irezistibila!

« Noul DS 5 nu este doar o masina noua. Este modelul DS ce lanseaza noua noastra identitate de Marca. La 60 de ani de la lansarea DS-ului original, noul DS 5 contine toata structura ADN-ului Marcii DS si, mai presus de toate, ne ofera posibilitatea de a afirma clar obiectivul nostru: renasterea cu ajutorul segmentului premium de autovehicule frantuzesti ! » Yves Bonnefont, Director General al Marcii DS.