October 9, 2015

PRIMUL SHOWROOM DS DE PE CONTINENTUL AFRICAN S-A DESCHIS ÎN TUNISIA

PRIMUL SHOWROOM DS DE PE CONTINENTUL AFRICAN S-A DESCHIS ÎN TUNISIA

La inceputul lunii a avut loc inaugurarea oficiala a Showroom-ului DS din Tunisia, in prezenta lui Yves Bonnefont, director general al Marcii DS si a lui Bassem Loukil, Presedinte al AURES AUTO precum si alaturi de alte numeroase personalitati.

La inceputul lunii a avut loc inaugurarea oficiala a Showroom-ului DS din Tunisia, in prezenta lui Yves Bonnefont, director general al Marcii DS si a lui Bassem Loukil, Presedinte al AURES AUTO precum si alaturi de alte numeroase personalitati.
Primul Showroom DS de pe continentul african, DS Store din Tunisia, se aliaza strategiei Marcii de a se dezvolta pe plan international, tintind marile metropole. Inaugurarea noului magazin a reprezentat, de asemenea, ocazia perfecta de a prezenta in premiera nationala Noul DS 5, ‘modelul de referinta’ al gamei DS, autovehicul ce incarneaza spiritul avangardist al Marcii si care arboreaza identitatea viitoarelor modele.
«Suntem mandri sa prezentam Marca DS ce incarneaza rafinamentul si farmecul parizian. Nu am avut nici cea mai mica ezitare in a deschide acest showroom pentru aceasta marca de lux, un DS Store, primul din Africa si printre cele mai mari din lume. Ceea ce ne dorim este sa oferim clientilor nostri o experienta unica! afirma, la deschidere, Bassem Loukil, presedinte general al AURES AUTO, cu ocazia inaugurarii DS STORE din Tunisia.

Yves Bonnefont, director general al DS declara: «Deschiderea unui showroom special DS este un moment important deoarece este un element vizibil atat pentru clienti cat si pentru prospecti. Crearea unei retele de dealeri este un element cheie in strategia de dezvoltare a Marcii, iar deschiderea unui showroom DS in Tunisia este dovada faptului ca suntem pe drumul cel bun.»

Desfasurat pe o suprafata de 254 m2, showroom-ul DS din Tunisia este un prilej unic de a patrunde in universul Marcii. Atmosfera este una placuta, plina de rafinament: fatada moderna, design-ul rafinat, decorul DS, mobilierul lucios, ecranele LED, fotografii cu Paris-ul si universul fashion, completate de design-ul modern. Asemenea tuturor showroom-urilor DS, in mijlocul sau a fost amenajat un spatiu de tip lounge. Autovehiculele sunt expuse spre acest spatiu si, astfel, spre vizitatori. Vedeta showroom-ului este, desigur, Noul DS5 lansat oficial la inceputul lunii octombrie in Tunisia.

Cifre: reteaua DS contine in acest moment:

  • 101 DS Store (dintre care 90 in China)
  • 81 DS Salon
  • 2 DS WORLD

Marca DS
Nascuta la Paris, marca frantuzeasca DS a fost infiintata oficial la 1 iunie 2014. Principalul obiectiv: acela de a reinvia gama premium in industria auto din Franta. Inspirata din inalta expertiza frantuzeasca, DS duce mai departe valorile inovatiei si unicitatii mostenite de la primul DS din 1955. Conceputa pentru acei clienti dornici sa se afirme, gama DS include: DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, DS 5, DS 5LS* si DS 6*. Gama propune autovehicule care se disting prin stilul aparte, rafinamentul in cele mai mici detalii, materialele nobile si tehnologiile inovatoare, precum ansamblul de propulsie hibrid diesel Hybrid4 ce echipeaza versiunea DS 5. Disponibil in Europa in magazinele DS, la standurile de prezentare dedicate, din cadrul retelei CITROËN, DS detine propria retea de puncte de vanzare in China. DS reprezinta, astfel, pentru clientii sai, o experienta a marcii care depaseste produsul in sine, gratie ofertei exclusive de servicii premium, in special prin intermediul clubului DS PRIVILÈGE. Pana acum, marca inregistreaza un numar de 580.000 unitati vandute de la lansara oficiala.