March 9, 2015

SALONUL AUTO DE LA GENEVA 2015: DS PASESTE INTR-O NOUA ERA SUB SEMNUL AVANGARDISMULUI

SALONUL AUTO DE LA GENEVA 2015: DS PASESTE INTR-O NOUA ERA SUB SEMNUL AVANGARDISMULUI

DS se prezinta, pentru prima data, ca marca individuala cu ocazia celei de-a 85-a editii a Salonului Auto de la Geneva. Un eveniment important ce marcheaza inceputul unei noi etape. Cu acest prilej DS dezvaluie in premiera mondiala: noul sau logo, veritabila semnatura a Marcii ‘Spirit of avant-garde’ si Noul DS 5. Vizitatorii vor putea, de asemenea, admira in perioada 5 - 15 martie 2015 la standul DS (pavilionul 6 Palexpo), concept-car-ul DIVINE DS si doua versiuni ”show-car”, DS 5 Moon Dust alaturi de o versiune premium DS 21 Pallas 2015’. Salonul Auto de la Geneva reprezinta ocazia perfecta pentru noua marca premium de a-si afirma principalul obiectiv: revenirea pe segmentul premium de autovehicule frantuzesti.

1955–2015: DS ANIVERSEAZA 60 DE ANI
« Inca de la infiintarea sa din 2014, marca auto frantuzeasca DS s-a bazat pe mostenirea exceptionala, cea a DS 19 lansat in urma cu 60 de ani. Emblematicul model inglobeaza principiile inovatiei, excelentei si spiritul avangardist. Alaturi de fratele sau SM, DS reprezinta simbolul gamei premium in industria auto franceza.

Ca si modelul DS din 1955, modelele DS de astăzi combina stilul remarcabil cu tehnologia, confortul cu dinamismul, materialele nobile cu rafinamentul. Pe masura ce istoria merge mai departe, cele doua litere continua sa afiseze adevaratul rafinament in industria auto. »
Yves Bonnefont
Director general al Marcii DS

2015, LANSAREA MARCII DS
Infiintata oficial la 1 iunie 2014, DS devine oficial Marca si isi afirma ambitia: revenirea pe segmentul premium de autovehicule frantuzesti. DS sustine inovatia si caracterul distinctiv mostenit de la DS 1955. Conceputa pentru acei clienti dornici sa-si afirme personalitatea, oferta DS include: DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, DS 5, DS 5LS* si DS 6*. În 2015, anul sau de lansare, Marca celebreaza aniversarea de 60 de ani a DS-ului original. Cu ocazia Salonului de la Geneva, noua Marca isi prezinta si noua semnatura: ‘DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE’ ce denota starea de spirit a DS. Cu acest prilej este prezentat si noul DS 5, care preia intreaga structura a ADN-ului Marcii: o noua parte frontala, echipamente tehnologice, rafinament si motorizari performante si eficiente.
*Comercializate exclusiv in China.

UN NOU LOGO SI O NOUA SEMNATURA PENTRU NOUA MARCA DS
La fel ca DS 1955, Marca DS infiintata oficial in 2014, s-a nascut la Paris. Marca isi prezinta astazi noul logo cu mongrama DS pozitionata deasupra ‘DS AUTOMOBILES’. Limba franceza a fost special folosita pentru a face trimitere la radacinile frantuzesti ale Marcii si pentru a reflecta pozitia DS, bazata pe expertiza auto varf de gama. Cu ocazia Salonului International de la Geneva, DS isi prezinta, de asemenea, si semnatura Marcii: SPIRIT OF AVANT-GARDE. Semnatura in limba engleza denota obiectivele internationale ale DS. In plus, aceasta semnatura reflecta filosofia Marcii de a propune clientilor o gama de autovehicule cu un stil aparte, deosebit de tehnologice, pline de rafinament, chiar si in cele mai mici detalii, cu un confort  dinamic sporit. ”SPIRIT OF AVANT-GARDE” reflecta, de asemenea, atitudinea DS: o veritabila invitatie pentru toti cei care impartasesc aceasta viziune optimista si acest spirit avangardist.

NOUL DS 5: INCARNAREA MARCII DS
Sintagma ”SPIRIT OF AVANT-GARDE” isi gaseste pe deplin intelesul la aceasta masina! Vizitatorii Salonului Auto de la Geneva vor descoperi in premiera mondiala Noul DS 5 –- veritabil simbol al marcii DS – chintesenta a identitatii Marcii: o noua parte frontala restilizata, denumita DS Wings, care alaturi de multiple alte calitati il transforma intr-un veritabil DS! Stilul avangardist, comportamentul dinamic, rafinamentul, atentia la detalii si gama de tehnologii high-tech confera Noului DS 5 toate atributele, pentru a reprezenta gama DS din prezent si din viitor.
Noua parte frontala a DS 5 inspira tarie de caracter si personalitate puternica. Calandrul verticalizat poarta cu mandrie logo-ul DS- DS Wings– amintind de legendarul DS- la care se adaugă noile proiectoare cu tehnologia DS LED Vision’.
La interior, postul de condus de tip ”Cockpit” integreaza ecranul tactil de 7”, de ultima generatie, cu o ofertă largă de servicii conectate. Incă de la lansare, DS 5 propune o gama de cinci motorizari deosebit de performante, capabile sa dezvolte un cuplu remarcabil (pana la 400 Nm in functie de versiunea aleasa) si extrem de eficiente energetic (emisii mai mici de 100g/km sau chiar 90g/km CO2 in functie de motorizarea aleasa).
Toate aceste elemente, pe langa toate celelalte calitati care i-au adus notorietatea, ca de exemplu stilul avangardist, rafinamentul in cele mai mici detalii, postul de comanda de tip ”Cockpit” fac ca noul DS 5 sa fie calificat drept un veritabil « flagship » al Marcii DS.

DS 5 MOON DUST: UN SHOW-CAR CE FACE NOUL DS 5 PUR SI SIMPLU MAGNIFIC!
Noul DS 5 Moon Dust propune o grila de radiator spectaculoasa ce se armonizeaza perfect insertiilor speciale cromate și culorii exterioare gri mat ”texturat”, inspirata din universul aeronautic. Partea frontala propune insertii cromate mai stralucitoare, pline de lumina care contrasteaza puternic cu celelalte parti ‘Dark chrome’.
Partea frontala atrage toate privirile gratie calandrului DS Wings de forma hexagonala cu un design unic, sculptat, grafic care evidentiaza mongrama DS. Conturul cromat denota eleganta prelungindu-se cu doua aripi luminoase in interiorul farurilor.
DS 5 Moon Dust, propune un interior plin de rafinament care transpune conducatorul auto in universul finisajelor de inalt nivel. Tapiteria are la baza tehnici de marochinarie traditionale, ce folosesc materiale nobile: piele maro cerata si tapiterie scaune tip bratara de ceas, panouri portiere imbracate in matase plisata si insertii mate din lemn de Macassar,…materiale demne de cele mai renumite case de moda.
DS 5 Moon Dust propune o motorizare Hybrid Diesel.

DS 21 PALLAS ‘ 2015’: UN TRIBUT ADUS ISTORIEI
Show-car-ul DS 21 Pallas ‘2015’: un adevarat tribut adus legendarului DS 1955: Emblematica masina, isi celebreaza aniversarea de 60 de ani, o veritabila sursa de inspiratie pentru Marca DS de astazi. Echipele centrului de stil DS au ‘revenit’ asupa unui DS 21 Pallas cu dorinta de a imbina « mostenirea si prezentul » intr-o singura masina. Modelul expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva propune ca nuanta exterioara albastrul ”cerneala”,  ecou al culorii de lansare a Noului DS 5 si un interior din piele semi-anilina « Criollo » caracteristica versiunilor varf de gama ale modelelor DS de astazi.

DIVINE DS: VIITORUL MARCII DS
Conceptul futurist al Divine DS se numara printre vedetele Salonului de la Geneva. Dezvaluit cu ocazia Mondialului de la Paris din 2014, concept car-ul DIVINE DS reprezintă chintesenta codurilor Marcii si prefigureaza viitorul. Dezvoltat si conceput la Paris, acest manifest de stil reprezintă alchimia dintre rafinament si tehnologie. Rezultatul: o silueta compacta in patru usi, puternica si îndrazneaţa cu o semnatura grafica aparte. Interiorul îndraznet este cu adevarat unic…DIVINE DS propune tehnologii de ultima generatie: proiectoare Laser, lunetă spate prevazuta cu eleron pentru o aerodinamicitate imbunatatita, camera video marsarier si un cockpit deosebit de digital…

DIVINE DS inaugureaza conceptul ‘Hypertypage’, care propune trei ambiante interioare interschimbabile, cu o personalitate puternica, singulara: ‘Parisienne Chic’, ‘Mâle’ şi ‘Fatale Punk’.

O NOUA OFERTA SERVICII CONECTATE
Pentru ca DS sa fie un autovehicul 100% tehnologic, Marca propune o gama de servicii extrem de usor de utilizat, axate pe client:

  • Un nou ecran tactil disponibil la toate DS incepand din prima jumatate a anului 2015. Noul DS 5 integreaza ecranul de ultima generatie cu tehnologia New Mirror Screen, care afiseaza toate aplicatiile de pe smartphone-ul dvs direct pe ecranul masinii, fara a fi nevoie de interventia dumneavoastra. Este disponibil de la lansarea comerciala a autovehiculului
  • DS Connect Box este o oferta de servicii conectate inovatoare, dezvoltata pentru a raspunde asteptarilor clientilor Marcii in materie de siguranta, economie de timp, buget si confort. Serviciile sunt disponibile cu conditia existentei unei unitati integrate la bord.

Patru servicii sunt disponibile:

  • Pachetul SOS & Assistance: permite efectuarea automata a apelurilor de urgenta sau apelarea directa a platformei de Asistenta prin simpla apasare a tastei « SOS ».
  • pachetul Monitoring: carnet de intretinere virtual (verificarea automata a kilometrajului si transmiterea alertelor cu privire la viitoarele intervale de revizie), sfaturi de rulare eco, adaptate caracteristicilor tehnice ale autovehiculului.
  • Pachetul Mapping: localizeaza vehiculul (puteti afla, de exemplu, unde este parcat) si transmite mesaje prin email cand intrati sau iesiti dintr-o zona geografica (de exemplu va puteti informa prietenii si familia ca mai aveti putin si ajungeti la destinatie).
  • Pachetul Tracking: localizează vehiculul în cazul în care este furat si transmite informatiile organelor de politie.
  • Noua aplicatie pentru telefoanele mobile, denumita MyDS-compatibila iOS/Android regrupeaza mai multe functii: gasirea locului de parcare, continuarea navigatiei pe jos pana la destinatie, informare intervale de revizie, accesarea documentatiei de bord… Obiectivul acesteia este acela de a oferi asistenta in permanenta clientilor pe parcursul calatoriilor lor, precum si o gama larga de servicii intuitive si inovatoare. Clientii DS beneficiaza de informatii legate de vehiculele lor, precum si de ofertele si avantajele dedicate special acestora.