Prezentare

Légende ci-dessous
Prezentare

C_42, showroom-ul international al Marcii Citroën

01_Vitrine-internationaleExploreaza uimitorul showroom Citroën C_42, un loc unic, ce reuneste arhitectura indrazneata si stilul auto.

C_42, aflat la numarul 42 pe bulevardul Champs-Élysées, ilustreaza trecutul si prezentul Marcii dar reflecta si viziunea Citroën asupra viitoarelor sale modele.

C_42, arhitectura originala

02_Architecture-de-verreCu o fatada din sticla, C_42 este un element de arhitectura singular și un exemplu unic ce cuprinde “Créative Technologie” de la Citroën chiar in centrul Parisului.

C_42, un carusel care se schimba odata cu “epocile” marcii

03_C42,-une-vitrine-vivante...Expozitiile din C_42 ilustreaza istoria Citroën si cele mai recente noutati, intotdeauna cu un accent pe spiritul inovativ unic al Marcii.

C_42 in viziunea fanilor

Pentru noul sezon de la C_42, modelele prezentate au fost alese de catre fanii Citroën in urma voturilor primite pe Facebook in 20 de tari timp de o luna.

Printre modelele selectate, se numara CITROËN Survolt, B2 Caddy Sport si simbolul luxului frantuzesc: CITROËN DS 19.

La fiecare etaj, sezonul ‘C_42 in viziunea fanilor’ este inspirat de retelele de socializare: cu tablete langa CITROËN Survolt, filme video personalizabile ce pot fi trimise pe email, o animatie inspirata de Pinterest and Instagram ce poate fi distribuita prietenilor…