March 18, 2015

DS 5 A FOST VOTAT „CEL MAI BUN AUTOVEHICUL DE SERIE DIN CADRUL SALONULUI AUTO DE LA GENEVA” DE CATRE AUTO PLUS SI RTL

DS 5 A FOST VOTAT „CEL MAI BUN AUTOVEHICUL DE SERIE DIN CADRUL SALONULUI AUTO DE LA GENEVA” DE CATRE AUTO PLUS SI RTL

Recompensat inca de la lansare!
Lansat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, Noul DS 5 a fost desemnat ‘Cel mai bun autovehicul de serie din cadrul salonului’ de către Auto Plus si RTL.
Titlul este unul deosebit de important atat pentru autovehicul – care va fi comercializat in Europa incepand cu luna iunie a anului 2015 – cat si pentru Marca DS - in plin proces de lansare.

Continuand succesul concept car-ului DIVINE DS, recompensat in luna septembrie a anului trecut cu titlul de  ‘Cel mai bun concept car’ in cadrul Salonului Auto de la Paris, vine acum randul noului DS 5 sa castige un titlu cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Prezentat in premiera mondiala la Geneva, Noul DS 5 – model de referinta al Marcii DS – castiga titlul de  ‘Cel mai bun autovehicul de serie din cadrul salonului’ decernat de Auto Plus si RTL.

Premiul a fost acordat conform voturilor cititorilor si ascultatorilor celor doua posturi, care timp de doua saptamani si-au votat modelul favorit. 40 de autovehicule din 4 categorii diferite au intrat in cursa pentru acest premiu: autovehicul de serie, autovehicul eco, concept car si autovehiculul favorit al copiilor.

Noul DS 5 a fost castigatorul absolut cu 30% din voturile la categoria sa din alte 14 autovehicule concurente.
Votantii au fost pur si simplu sedusi de stilul avangardist – in special calandrul verticalizat, cu linii sculptate – rafinamentul si atentia la detalii, tehnologiile ‘high-tech’ – in special proiectoarele ce integreaza tehnologia DS LED Vision si postul de condus de tip cockpit prevazut cu ecran tactil de 7″.