January 11, 2019

CELEBRAM UN SECOL DE INDRAZNEALA SI INOVATII CITROËN

CU NOILE EDITII SPECIALE "ORIGINS"!

Pentru a marca anul centenar, marca Citroën prezintă o gamă compusă din ediții speciale disponibile pe cateva modele* in gama sa: C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus Hatchback, C-Elysée si C4 / Grand C4 SpaceTourer. Versiunile speciale vor fi lansate în prima jumătate a anului 2019, acordând un omagiu celor 100 de ani de creativitate și îndrăzneală.

Edițiile speciale destinate colecționarilor sunt pline de caracter, pure și elegante și pun în evidență culori și materiale armonioase, cu nuanțe și tușe speciale de bronz, precum și semnătura "Origins since 1919". Fiecare model este echipat cu dotări moderne inspirate de nevoile clienților.

Cu peste 100 de ani de creativitate și standarde la cel mai înalt nivel, Citroën și-a onorat întotdeauna moștenirea, revoluționând mereu curentele auto și reinterpretând automobilul. Pentru a sărbători centenarul, Citroën dezvăluie în ianuarie 2019 gama compusă din edițiile speciale Origins – disponibile pe mai multe vehicule din gama actuală (în funcție de piață): C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus Hatchback, C-Elysée și C4 / Grand C4 SpaceTourer. Aceste șase modele susțin identitatea de produs Citroën cu un puternic limbaj de stil și încorporează programul Citroën Advanced Comfort®.

PERSONALIZARE INEDITĂ

Imediat recognoscibile, cele 6 aspecte exterioare Origins se disting printr-o abordare de stil specifică:

– Fiecare model este disponibil în culori diferite: alb, gri și negru.
– Vopseaua în două tonuri este disponibilă cu un acoperiș negru (pe C1, C3, C3 Aircross și C4 SpaceTourer).
– Ediția specială include personalizarea exterioară “Origins”, iar elementele de design în culoarea bronzului constituie o componentă a unei originale roți dințate ce face legătura cu trecutul. În același spirit, modelele sunt disponibile și cu:
. Autocolante pe carcasele oglinzilor exterioare si benzi decorative pe montanții C (cu excepția C-Elysée si C4 / Grand C4 SpaceTourer)
. O etichetă pentru hayon (pe toate modelele)
. Decor distinctiv în zona de mijloc a acoperișului (pe C3)
. Un pachet special Bronze Color ce conturează lampa de ceață și elementele Airbump® (pe C3 și pe noul C4 Cactus Hatchback), farurile (pe C3 Aircross), precum și capacele jantelor (pe C1)
. Un autocolant “Origins since 1919” pe ușile din față ale fiecărui vehicul
– Un alt detaliu distinct de design: geamurile din spate și luneta fumurii și jante din aliaj vopsite în negru (în afară de C-Elysée și C4 / Grand C4 SpaceTourer)

La interior, modelele în ediție specială afișează o schemă specială de design Origins:

– Tema se deosebește prin: tapițeria din țesătură Chiné Gray, cusătură aurită și o etichetă “Origins” (pe C3, C3 Aircross și noul C4 Cactus Hatchback), o bandă plasată pe planșa de bord, fabricată din Mistral TEP și cusută cu ață aurie pe C3), precum și covorașe speciale de protecție față/spate.

LANSAREA COMENZILOR IN FRANTA

Noua gamă va fi lansată la nivel internațional. În Franța, versiunile Origins ale modelelor C3, noul C4 Cactus Hatchback și C4 / Grand C4 SpaceTourer sunt deja disponibile la comandă. Versiunile Origins pentru C1 și C3 Aircross vor fi lansate în al doilea trimestru al anului 2019.

Echipamente moderne de confort și siguranță inspirate de nevoile clienților:

– Ediția Specială C3 Origins: bazată pe nivelul de echipare Shine, mașina de oraș câștigă alte dotări, printre care se numără: o cameră pentru marșarier, sistemul Citroën Connect Box cu pachetul SOS și asistență incluse, Citroën Connect Nav și ecran tactil de 7 inch, geamuri electrice spate, Safety Pack 2 ce include Active Safety Brake, Driver Attention Alert, Collision Risk Alert, lumini automate și o oglindă retrovizoare electrocromă.

– Ediția Specială C4 Cactus Hatchback Origins: pe baza nivelului de echipare Feel, hatchback-ul ultra-confortabil include, de asemenea, Citroen Connect Box cu pachetul SOS și asistență incluse, Citroën Connect Nav și touchscreen de 7″, funcția Mirror Screen, oglinzile exterioare pliabile electric și scaunele Advanced Comfort.

– Edițiile Speciale C4 / Grand C4 SpaceTourer Origins: pe baza versiunii de echipare Live, MPV-urile cu 5 și 7 locuri sunt de asemenea echipate cu cotiere centrale frontale, tetiere “Relax” pentru scaunele din față, Citroen Connect Box cu SOS Pack și asistență incluse, funcția Citroën Connect Nav cu Mirror Screen, un ecran HD panoramic de 12 inch, lămpi de lectură pe spatele scaunelor din față, scaun pentru pasagerul din față pliabil, faruri de ceață cu iluminare statică, scaune față cu reglaj lombar și scaune glisante pe rândul 2 (pe C4 SpaceTourer).