January 30, 2015

CITROËN C4 Cactus premiat cu “Design Star“ la Paris

CITROËN C4 CACTUS castiga titlul de « Etoile du design» sau «Design Star» ,  in cadrul decernarii premiilor «Observeur du Design» de catre Centrul de Stiinte si Industrie din Paris.

Organizat de APCI (Asociatia pentru Promovarea Creativitatii Industriale) devenita din 1999 competitia Observeur du design”, aceasta se adreseaza companiilor, designerilor, scolilor si institutiilor locale din toate sectoarele de activitate.

Asociatia are ca punct de interes principal inovatiile in materie de design si ofera titlul “Observeur du Design”. Anual, cele mai inovatoare produse noi se lupta pentru acest premiu special: “Design Star”.

Anul acesta, juriul a decis să decerneze premiul “Design Star” noului CITROËN C4 Cactus.

CITROËN C4 Cactus va fi expus timp de un an in cadrul expozitiei  «Equation Design»  la Centrul de Stiinte si Industrie  din Paris. Expozitia urmareste sa evidentieze activitatea designerilor, pas cu pas,  in fiecare etapa de conceptie a unui produs.

Obiectivul : obtinerea unui produs care sa fie coerent, atractiv, functional, inovator, ergonomic, usor de utilizat, adaptat modului de viata si respectuos cu mediul – elemente care se impletesc armonios in noul CITROËN C4 Cactus.