April 5, 2018

CITROËN C4 PICASSO DEVINE CITROËN C4 SPACETOURER: UN NOU NUME, ACEEAȘI EXCELENȚĂ… ȘI ACEEAȘI SAGA PUBLICITARĂ!

C4 SpaceTourer - spot publicitar (05)

Anunțată în cadrul Salonului Auto de la Geneva, schimbarea numelui din ‘Picasso’ în ‘SpaceTourer’ pentru a desemna MPV-urile Citroën este o oportunitate pentru Marcă de a-și lansa al treilea episod din saga publicitară: ‘Can’t wait for the road’.

Urmând același format ca și episoadele precedente, ne întoarcem la aceeași familie și la peripețiile trăite pe perioada vacanței, de această dată în decorul unei vile închiriate împreună cu o familie prietenă…O serie de dezamăgiri și inconveniențe fac ca familia să tragă aceeași concluzie: nimic nu ar fi mai relaxant și mai confortabil decât să-și continue călătoria la bordul modelului Citroën C4 SpaceTourer! În asentimentul semnăturii ‘Inspired by You’ adoptată de Mărcă, acest nou spot publicitar cu atitudine proaspătă și veselă a fost difuzat în premieră la TV duminică, 1 aprilie.

Spotul poate fi vizionat pe canalul oficial de Youtube Citroën Romania:

Așa cum a fost anunțat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Citroën oficializează o semnătură unică pentru toate MPV-urile sale prin denumirea comercială ‘SpaceTourer’. Astfel, C4 & Grand C4 Picasso devin respectiv C4 & Grand C4 SpaceTourer. Această semnătură nouă este pentru Citroën ocazia perfectă să lanseze al treilea episod din saga publicitară dedicată familiei, ‘Can’t wait for the road’, care a debutat la finalul verii 2016 cu un prim episod ce evocă vacanța de vară, urmat în ianuarie 2017 de un al doilea episod care se desfășoară pe perioada vacanței de iarnă.

Acest nou videoclip urmează același format: în prim plan se află aceeași familie și întâmplările nefericite survenite pe perioada vacanței. De această dată, scena se desfășoară pe perioada unui sejur în compania unor prieteni împreună cu care familia a închiriat o vilă cu piscină. Este un cadru care ar trebui să fie relaxant, dar care contribuie din nou la o serie de dezamăgiri și inconveniențe, pe fondul indiscreției și comportamentului nerușinos al prietenilor. Totul trece: autoatribuirea celei mai frumoase camere, sărituri zgomotoase în piscină, săruturi languroase impuse în timpul excursiei cu barca, o dronă zgomotoasă care întrerupe siesta; un copil răsfățat care deranjează familia etc.

Toate scenele nu fac decât să reamintească de situațiile pe care le-am experimentat mai mult sau mai puțin și reafirmă cu umor că cel mai sigur mod de a te relaxa și a rămâne calm pe perioada vacanței petrecute împreună cu familia este de a te deplasa la bordul monovolumului Citroën C4 SpaceTourer. Datorită spațiului interior, modularității ingenioase și sistemelor de asistență la condus, MPV-ul Mărcii oferă tuturor pasagerilor confortul Citroën la nivel superlativ!
Difuzat la canalele TV din Franța începând cu 1 aprilie acest nou videoclip reflectă pe deplin semnătura Citroën ‘Inspired by You’. În următoarele săptămâni el va fi difuzat în Europa (Spania, Țările de Jos, Elveția Austria, etc.).

În plus, videoclipul principal (https://youtu.be/19lKl5sFodo) este completat de 4 filmulețe care compară alte situații neplăcute pe care familia le-a experimentat și soluția unică oferită de modelul C4 SpaceTourer:

C4 SpaceTourer - spot publicitar (04)
C4 SpaceTourer - spot publicitar (03)
C4 SpaceTourer - spot publicitar (02)
C4 SpaceTourer - spot publicitar (01)