April 24, 2017

OFENSIVA SUV-URILOR

CITROËN PREZINTA C5 AIRCROSS

CITROËN prezinta in premiera la Salonul Auto de la Shanghai, SUV-ul Noii Generatii: C5 Aircross. Inspirat direct de la Conceptul Aircross, prezentat la Shanghai in 2015, modelul imbina design-ul remarcabil cu un interior orientat spre confortul tuturor pasagerilor.

Dupa lansarea modelului C-Aircross Concept, prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2017, care prefigureaza noul SUV C3 Aircross pentru Europa, ce va fi lansat la finalul anului 2017, CITROËN continua ofensiva SUV-urilor cu prezentarea modelului C5 Aircross. Orientat catre piata internationala, acest SUV marcheaza o noua etapa in strategia de produs a marcii. Trendul SUV-urilor a ajuns sa cuprinda aproape un sfert din vanzarile totale de automobile, la nivel global. SUV-urile acopera majoritatea asteptarilor pasagerilor, sugerand libertate si siguranta, caracteristici bazate pe cateva elemente usor de recunoscut: roti mari, design puternic si senzatia de tip “Regele drumurilor”. Marca CITROËN intra si ea in aceasta tendinta a pietei, pastrand armonia propriului ADN.

Venind in intampinarea preferintelor clientilor, care nu mai doresc sa-si sacrifice confortul pentru a obtine imaginea dorita, CITROËN deschide drumul unui SUV cu personalitate, usor de utilizat de catre toti pasagerii. Cu acest model inspirat direct de la Conceptul Aircross, prezentat in urma cu doi ani la Salonul Auto de la Shanghai, Marca isi demonstreaza inca o data capacitatea de a-si valorifica identitatea unica si sa actualizeze standardele din orice segment: CITROËN prezinta astfel o referinta in categoria SUV-urilor mari.

600x430_2

Un SUV dinamic si stilat

O masina cu personalitate puternica, C5 Aircross se remarca prin aparitia unica, dinamica si increzatoare, atat la exterior cat si la interior. Exteriorul robust, cu linii puternic evidentiate evita agresivitatea intr-un mod echilibrat, reflectat prin capota de mari dimensiuni, ampatamentul de 2.73 m, consola scurta si liniile fluide care sunt reprezentate prin forme organice, cu elemente grafice. C5 Aircross transmite o identitate puternica si reconfortanta, unica in segment. La interior, senzatia de putere si spatiu te cuprinde instant, datorita bordului robust, dezvoltat in plan orizontal, a scaunelor confortabile, a consolei centrale inalte si a materialelor moi si prietenoase care asigura sentimentul de protectie si confort.
600x430_3

O semnatura unica in segmentul SUV-urilor

Modern si inovator, SUV-ul face un pas important in programul Citroën Advanced Comfort®, schimband standardele din segment, cu ajutorul spatiului mare si a confortului interior. Beneficiind de platforma EMP2, modelul profita de arhitectura inteligenta pentru a aduce confortul in prim plan. Mergand mai departe cu noutatile, C5 Aircross este primul model al marcii, care beneficiaza de noul sistem de suspensie denumit “Progressive Hydraulic Cushions”, imbunatatind semnificativ procesul de amortizare, pentru un nivel exceptional de confort, specific Citroën. La interior, se face simtita invitatia de a calatori pentru toti pasagerii: spatiul este generos si bine iluminat cu ajutorul plafonului panoramic vitrat, scaunele frontale beneficiaza de functii de incalzire si masaj, cele din spate dispun de loc suficient pentru picioare, iar aerul este purificat printr-un proces de tratare. Echipat cu un instrumentar de bord intuitiv de 12.3” si display central de 8” HD tactil, C5 Aircross beneficiaza de cele mai noi tehnologii de asistenta la condus, incluzand Active Safety Brake, Active Lane Departure Warning, Adaptive Cruise Control & Stop… Echipat cu sistem inteligent de control al tractiunii Grip Control si Hill Assist Descent Control pentru un nivel complet de siguranta, noul C5 Aircross va fi primul model Citroën care va beneficia si de sistemul plug-in hybrid PHEV.

600x430_4

Prezentat la Salonul Auto de la Shanghai, noul C5 Aircross va fi lansat in China in Octombrie 2017 si urmeaza sa ajunga pe piata europeana la finalul anului 2018.

600x430_5