July 13, 2015

CITROËN FRANCE VA DISTRIBUI BLUESUMMER, CABRIOLET-UL CU 4 LOCURI 100% ELECTRIC AL GRUPULUI BOLLORÉ

In baza parteneriatului strategic încheiat de PSA Peugeot Citroën cu Grupul Bolloré, CITROËN va distribui în cadrul reţelei sale din Franţa conceptul Bluesummer, un cabriolet cu 4 locuri 100% electric original, ce se aliniază perfect principiilor Mărcii. O veritabilă oportunitate pentru Grupul Bolloré şi pentru marca CITROËN.

Luna trecuta, PSA Peugeot Citroën si Grupul Bolloré anunta semnarea unui acord de parteneriat strategic. Acordul prevede, in special, distributia si fabricarea de catre Grupul PSA Peugeot Citroën a unui vehicul electric din Grupul Bolloré: Bluesummer. Conform planului industrial, vehiculul va fi asamblat la centrul de productie PSA Peugeot Citroën din Rennes, incepand cu luna septembrie 2015, in baza planului de distributie, in timp ce CITROËN France se va ocupa de comercializarea Bluesummer.

De altfel, Marca si-a confirmat interesul pentru a distribui, in cadrul retelei, acest cabriolet de 4 locuri 100% electric cu caroserie ABS PMMA vopsita integral: o masina indrazneata si originala, perfect adaptata valorilor CITROËN.

Grupul Bolloré a dobandit o experienta importanta in stocarea electricitatii, precum si in dezvoltarea si implementarea de solutii electrice. Prezent pe piata mobilitatii electrice, acesta a conceput si a dezvoltat mai multe vehicule printre care si modelul Bluesummer. In contextul acestui parteneriat, Grupul Bolloré ar putea demara comercializarea acestui vehicul bazandu-se pe forta si experienta retelei de Distributie a Marcii CITROËN, o retea recunoscuta si raspandita pe teritoriul Frantei.

«Parteneriatul cu Grupul Bolloré reprezinta oportunitatea de care reteaua CITROËN poate profita, pentru a creste cifra de afaceri si a atrage in showroom-urile sale un nou segment de clienti, seduce prin originalitatea si prospetimea Bluesummer, reusind astfel sa promoveze intreaga gama», Philippe Narbeburu, Director Comercial CITROËN si DS Franta.

Prezentul acord dintre Marca si Grupul Bolloré poate fi formalizat sub forma unui contract de agent cu concesionarii CITROËN doritori.