May 15, 2019

CITROËN LANSEAZA UN NOU MODEL DE OCHELARI CE TRATEAZA RAUL DE MISCARE: SEETROËN S19

Lansarea ochelarilor Seetroën în iulie 2018 a provocat senzație, cu peste 20 de milioane de vizualizări pe Web și vânzări de 15.000 de unități în decurs de câteva luni. În urma acestui succes, Citroën lansează un nou model de ochelari ce tratează răul de mișcare: Seetroën S19.

Ca și în cazul modelului inițial, ochelarii Seetroën S19 au fost creați alături de start-up-ul Boarding Ring și de studioul de design 5.5. Noii și inteligenții ochelari beneficiază de o tehnologie de transparență al cărei gradient se potrivește cu lichidul albastru ce recreează linia orizontului pentru a rezolva conflictul simțurilor.

Ambele modele Seetroën pot fi purtate de adulți și copii cu vârsta de peste zece ani (atunci când urechea internă este pe deplin dezvoltată). Ochelarii nu conțin lentile, deci pot fi împărțiți de toți membrii familiei și de tovarășii de călătorie. Utilizatorii îi poartă pur și simplu timp de 10 până la 12 minute atunci când apar simptomele inițiale de rău de mișcare.

Seetroën S19 este o serie limitată ce va fi produsă în 1919 unități, în cinstea anului centenar al mărcii. Precomenzile s-au deschis la data de 15 mai, cu livrare la începutul lunii iulie 2019.

Cele două modele Seetroën sunt disponibile contra sumei de 99 de € pe site-ul lifestyle.citroen.com în următoarele țări: Franța, Portugalia, Belgia, Olanda, Luxembourg, Spania, Italia, Austria, Germania, Olanda, Marea Britanie, Irlanda și Polonia.

Clienții din alte țări îi pot comanda prin intermediul Citroën Racing.