September 29, 2017

CITROËN PREZINTA CONCEPTUL SPACETOURER RIP CURL

Cu ocazia celei de-a 52-a editii a Salonului de Vehicule Recreationale, din Le Bourget, desfasurat intre 30 Septembrie si 8 Octombrie 2017, vizitatorii vor putea descoperi modelul SpaceTourer Rip Curl Concept la standul Citroën. Acest model 4x4, complet echipat pentru escapade nelimitate, imbina know-how-ul Citroën cu prestigiul Rip Curl.

Citroën participa la Salonul Vehiculelor de Recreere, unde se fac remarcate cele doua modele cu calitati corespunzatoare acestui domeniu: Jumper si SpaceTourer.

La stand, Citroën prezinta conceptul SpaceTourer Rip Curl, o interpretare a modelului de serie, SpaceTourer, dedicata sporturilor si activitatilor de recreere, rezultat al colaborarii cu marca Rip Curl. Acest van modern, simbol al mobilitatii moderne, pentru escapade nelimitate, se remarca datorita noilor calitati off road, printre care, cea mai importanta – tehnologia 4×4, dezvoltata de Automobiles Dangel. Pössl a echipat modelul compact cu toate dotarile necesare, aceste transformari fiind deja disponibile pentru SpaceTourer.

Conceptul beneficiaza de un design foarte practic, evidentiat printr-o linie cromatica inedita, specifica mediului outdoor si cu ajutorul unor materiale originale. Adresat tuturor celor care doresc sa calatoreasca aproape de natura, modelul este robust, spatios si usor de manevrat in activitatile cotidiene. Cu ajutorul acestor transformari, calitatile modelului SpaceTourer: modularitatea, simplitatea utilizarii, confortul si tehnologia moderna creeaza un plus de libertate si relaxare pentru toti pasagerii.