May 13, 2019

Conceptul 19_19, o călătorie în modul ë-confort

După conceptul Ami One, dezvăluit în luna Februarie și care încorporează mobilitatea electrică urbană, Citroën prezintă conceptul 19_19, studiu ce exprimă viziunea Citroën asupra ultra-confortului și a mobilității extinse ce permit "evadarea" din mediul urban. Două mașini electrice concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților care doresc să fie independenți, într-o lume care cere "mereu mai mult".

Noul concept ilustrează ultra-confortul în serviciul mobilității de mâine:
– prin designul său: un interior proiectat ca o cameră de zi adevărată prin arhitectura și materialele sale, acomodând fiecare pasager într-un cocon în care fiecare scaun reprezintă o experiență unică de confort absolut;
– prin tehnologiile sale: o mașină concept complet electrica cu o autonomie de 800 de km și care-ți oferă călătorii ce te duc cu gândul la covoarele magice grație unui habitaclu suspendat dotat cu suspensie cu Amortizare Hidraulică Progresivă®, combinată cu un control activ inteligent. Conceptul beneficiază de tehnologii autonome de rulare si oferă un asistent personal proactiv care interacționează inteligent cu pasagerii, propunând o experiență cu totul nouă atunci când vine vorba de călătoriile cu mașina.

Conceptul 19_19 va fi dezvăluit în premieră mondială la evenimentul VivaTech de la Paris, în data de 16 Mai 2019.