February 9, 2017

CONCEPTUL C-AIRCROSS

SUV-UL COMPACT CITROËN

Citroën a prezentat Conceptul C-Aircross, un model cu identitate puternica, o noua viziune a SUV-urilor compacte. Cu premiera la Salonul Auto de la Geneva, de pe 7 Martie, C-Aircross exprima ofensiva globala a marcii asupra segmentului SUV-urilor compacte.

Concept indraznet, cu identitate plina de culoare, C-Aircross reprezinta interpretarea Citroën a unui SUV compact, care marchează o noua etapa pentru marca, in implementarea strategiei sale de produs.

DESIGN: UN SUV CATEGORIC

C-Aircross Concept marcheaza debutul sau in segmentul SUV-urilor, intr-un mod diferit, cu o atitudine originala, reusind sa puna in practica o arhitectura unica, printr-un echilibru perfect intre siguranta si design-ul cu linii fluide. Interiorul bine structurat sugereaza impresia de spatiu la bord, un loc in care tehnologia si culorile se imbina perfect, contribuind la atmosfera relaxanta.

CL 17.008.007

CONFORT – UN SUV MODERN

Conceptul ofera spatiu, scaune cu sustinere laterala, si multa lumina, in special datorita plafonului sau panoramic. La interior, masina beneficiaza de programul Citroën Advanced Comfort® iar tehnologia sta la dispozitie pentru relaxare maxima: head-up display-ul color, sub forma unei lamele estetice situate in prelungirea plansei de bord, volan cu comenzi intuitive, camere video laterale, care inlocuiesc oglinzile retrovizoare si sistem de incarcare wireless pentru smartphone-uri.

C-Aircross