COVID-19

SIGURANTA TA ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ NR. 1

Am traversat împreună o perioadă dificilă și știm că probabil îți dorești să începi cât mai curând activitățile de zi cu zi, în timp ce faci tot posibilul să ai grijă de familie și de prieteni. Pentru Citroën ROMÂNIA, sănătatea și starea de bine a clienților, angajaților și colaboratorilor noștri reprezintă prioritatea numărul unu.

Hotărârea de Guvern  Nr. 16 adoptată în 18.05.2020 prevede la Articolul 2, Litera k, faptul că se pot efectua deplasări în afara localității/zonelor metropolitane pentru:
“achiziția, service-ul, efectuarea ITP sau alte operațiuni de întreținere a vehiculelor, activități care nu pot fi efectuate în localitatea de domiciliu.”
Persoanele care doresc să se deplaseze la o reprezentanță auto sau la un service autorizat vor trebui să bifeze rubrica Nr.10 în noua declarație pe propria răspundere “pentru achiziția, service-ul, efectuarea ITP sau alte operațiuni de întreținere a vehiculelor, activități care nu pot fi efectuate în localitatea de domiciliu.”

În acest context, reprezentanțele și service-urilor agreate CITROËN sunt deschise în program normal sau redus de lucru, cu efective de personal ajustate. Toate rămân în același timp la dispoziția ta și de la distanță – online sau telefonic.

1225872-kpdkv8j0yn-whrDorim să te asigurăm că reprezentanțele noastre CITROËN și reparatorii autorizați la nivel național au luat măsuri suplimentare de igienă și de siguranță sanitară.

Rămâi informat în legătură cu activitatea reparatorilor agreați Citroën.

Având în vedere situația actuală cauzată de pandemia COVID-19, continuăm să colaborăm îndeaproape cu toate showroom-urile noastre. Astfel, angajații și colaboratorii:

– Au fost informați despre cum se poate preveni răspândirea COVID-19.

– Au la dispoziție echipamente și produse necesare asigurării igienizării zilnice.

– Vor păstra distanța recomandată de siguranță față de clienți.

– Sunt încurajați să stea acasă dacă nu se simt bine. Starea de sănătate este monitorizată cu atenție în fiecare zi.

RĂMÂNEM APROAPE DE TINE, PENTRU A NE PUTEA CONTACTA ONLINE SAU TELEFONIC

Știm că aceasta este o situație neplăcută, așa că îți punem la dispoziție o serie de canale de contact la distanță:

– Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi AICI

– Suntem aproape de tine pentru a-ți răspunde la întrebări pe pagina noastră de Facebook

– Poți intra în contact cu cea mai apropiată reprezentanță CITROËN accesând această PAGINĂ. Programul fiecărei reprezentanțe va fi actualizat în timp real.

– În plus, îți punem la dispoziție posibilitatea de a solicita online o ofertă pentru automobilul dorit și de a intra ulterior într-o conferință video cu reprezentantul de vânzări ales, prin intermediul WhatsApp, la adresa www.ofertecitroen.ro

– Poți descoperi și configura noul tău CITROËN, AICI

Citroën ROMÂNIA va continua să răspundă celor mai recente îndrumări și sfaturi venite din partea Organizației Mondiale a Sănătății și a Guvernului României, având drept prioritate absolută sănătatea și starea de bine a tuturor.

Știm că aceasta a fost o situație dificilă și îți promitem că toți cei ce lucrează pentru marca Citroën în România sunt concentrați în acest moment spre siguranța ta și a tuturor colaboratorilor.