COVID-19

SIGURANTA TA ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ NR. 1

Trecem împreună printr-o perioadă dificilă și știm că probabil îți dorești să-ți continui activitatea de zi cu zi, în timp ce faci tot posibilul să ai grijă de familie și de prieteni. Pentru Citroën ROMÂNIA, sănătatea și starea de bine a clienților, angajaților și colaboratorilor noștri reprezintă prioritatea numărul unu.

În acest context excepțional, o parte dintre reprezentanțele noastre Citroën și anumiți reparatori autorizați și-au sistat activitatea, altele rămânând deschise în program normal sau redus de lucru, cu efective de personal ajustate.

RĂMÂNEM APROAPE DE TINE, PENTRU A NE PUTEA CONTACTA ONLINE SAU TELEFONIC

Știm că aceasta este o situație neplăcută, așa că îți punem la dispoziție o serie de canale de contact la distanță:

– Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi AICI

– Suntem aproape de tine pentru a-ți răspunde la întrebări pe pagina noastră de Facebook

– Poți intra în contact cu cea mai apropiată reprezentanță CITROËN accesând această PAGINĂ. Programul fiecărei reprezentanțe va fi actualizat în timp real.

– În plus, îți punem la dispoziție posibilitatea de a solicita online o ofertă pentru automobilul dorit și de a intra ulterior într-o conferință video cu reprezentantul de vânzări ales, prin intermediul WhatsApp, la adresa www.ofertecitroen.ro

– În timp ce aștepti să te întorci din nou pe drum pentru a merge în vacanță sau pentru a-ți revedea familia și prietenii, poți profita la maximum de timpul petrecut în casă pentru a descoperi și configura noul tău CITROËN, AICI

1225872-kpdkv8j0yn-whrDorim să te asigurăm că reprezentanțele noastre CITROËN și reparatorii autorizați la nivel național ce încă au program cu publicul au luat măsuri suplimentare de igienă. Având în vedere situația actuală cauzată de pandemia COVID-19, continuăm să colaborăm îndeaproape cu toate showroom-urile noastre care rămân deschise. Astfel, angajații și colaboratorii:

– Au fost informați despre cum se poate preveni răspândirea COVID-19.

– Au la dispoziție echipamente și produse necesare asigurării igienizării zilnice.

– Vor păstra distanța recomandată de siguranță față de clienți.

– Sunt încurajați să stea acasă dacă nu se simt bine. Starea de sănătate este monitorizată cu atenție în fiecare zi.

Citroën ROMÂNIA va continua să răspundă celor mai recente îndrumări și sfaturi venite din partea Organizației Mondiale a Sănătății și a Guvernului României, având drept prioritate absolută sănătatea și starea de bine a tuturor.

Știm că aceasta este o situație îngrijorătoare și îți promitem că toți cei ce lucrează pentru marca Citroën în România sunt concentrați în acest moment spre siguranța ta și a tuturor colaboratorilor.