May 9, 2016

NOILE MODELE CITROEN C4 PICASSO SI GRAND C4 PICASSO: DESIGN SI CONFORT

O NOUA INVITATIE LA CALATORIE

A doua generatie Citroën C4 Picasso, lansata in 2013, s-a dovedit a fi un imens succes, o atractie irezistibila pentru mai mult de 300.000 de clienti, gratie unui confort si a unui design remarcabile. Odata cu vara anului 2016, C4 Picasso intra intr-o noua epoca, putandu-se lauda cu si mai multa distinctie si dinamism, printr-un facelift, care presupune un pavilion in doua nuante si mai multe posibilitati de personalizare, inclusiv posibilitatea de a alege una dintre cele patru optiuni distincte de design interior.

Pentru a se asigura ca o calatorie la bordul noului C4 Picasso ramane, ca intotdeauna, o experienta unica, acesta vine cu noi caracteristici intuitive, si tehnologii utile, precum Hands-Free Tailgate, ce ofera o noua posibilitate de conectare, cu Citroën Connect Nav, si un nou motor, PureTech 130 S&S EAT6. Citroën C4 Picasso facelift aduce pasionatilor de automobile o experienta totala, un sentiment de bine, fizic si spiritual, la fel ca si programul Citroën Advanced Comfort®.

Conceput dupa cele mai inalte standarde Citroën de creativitate si know-how, noul C4 Picasso este un monovolum (MVP) modern si inovativ. Acesta se distinge prin stilul sau puternic si expresiv, cu linii dinamice si o silueta frontala si posterioara usoara si unica. Designul este accentuat prin proportiile sale pline de originalitate, care combina un exterior compact, cu un spatiu interior lider-de-clasa si un volum generos. Interiorul este proiectat in spiritul unui spatiu deschis si ofera o ambianța pura si plina de lumina, gratie unor materiale care imbunatatesc perceptia calitatii si bunastarea tuturor pasagerilor. Acest sentiment este, si mai mult, intarit de performanțele rutiere si stabilitatea lui C4 Picasso care, datorita dezvoltarii platformei EMP2, realizeaza o imbinare perfecta intre tinuta de drum ireprosabila si clasicul confort Citroën.

Inca de la lansare, Citroën C4 Picasso a fost disponibil in varianta cu tehnologii de agrement, inclusiv cu o interfata de conducere 100% tactila si un ecran panoramic HD de 12 inch, ca si alte inovatii menite sa asigure o experienta usoara si relaxanta la volan, precum Vision 360, Park Assist si sistemul de autopilot adaptativ (ACC). Citroen C4 Picasso facelift a fost dezvoltat plecand tocmai de la aceste linii de forta, reusind sa atinga un echilibru ideal in lumea monovolumelor gratie unor caracteristici fara pereche:

– UN STIL ATRACTIV cu linii fluide si moderne pentru o personalitate si un dinamism mai puternice, un nou facelift pentru ambele versiuni, noi stopuri cu efect 3D in versiune standard incepând de la primele solutii de echipare, noi jante din aliaj de 17 inch, un pavilion in doua nuante disponibila pentru C4 Picasso, o noua culoare argintiu pentru arcada pavilionului la Grand C4 Picasso si trei noi culori de caroserie;

– SATISFACTIE PENTRU TOŢI PASAGERII gratie spatiului amplu, designului modular si performantelor superioare pe sosea, la care se adauga:
– posibilitatea de a alege dintr-o gama de patru formule personalizate de design pentru a crea un interior dupa propria imagine, adaptat la stilul de viata al fiecaruia;
– tehnologii care fac viata mai usoara, precum noul sistem conectat de navigatie 3D CITROËN Connect Nav, combinat cu noul ecran tactil de 7 inch, care, impreuna, ofera o mai mare receptivitate si noi servicii conexe. Noul sistem optimizeaza de asemenea utilizarea ecranului HD de 12 inchi pentru o mai mare flexibilitate si claritate. O alta tehnologie noua, menita sa simplifice viata de zi cu zi, este Hands-Free Tailgate, prin care ocupantii autovehiculului pot deschide portbagajul cu ajutorul senzorilor, care detecteaza miscarea piciorului;
– tehnologii cu misiunea de a simplifica conducerea autoturismului si de a ameliora siguranta in trafic, precum sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie si consiliere, sistemul autopilot adaptativ cu functie de oprire, sistemul de avertizare Lane Departure, frana activa de siguranta, sistemul de atentionare a conducatorului auto si sistemul de monitorizare a unghiul mort sau Blind Spot;
– un motor nou, odata cu introducerea motorului PureTech 130 S&S EAT6, care duce la extinderea gamei largi de motoare Euro 6, PureTech si BlueHDi, cu amestecul lor impresionant de performanta si consum redus de combustibil.
„Pentru noi, noul C4 Picasso reprezinta o reusita exemplara a know-how-ului Citroën. In plus, fata de stilul sau unic, modern si dinamic, acesta ofera un nivel incomparabil de confort. Prin arhitectura si platforma sa EMP2, aduce automobilistilor un spatiu amplu, modularitate si calitati on-road care sporesc satisfactia tuturor pasagerilor. Astazi, o echipam cu un set nou de tehnologii utile care simplifica viata de zi cu zi si imbunatateste siguranta rutiera. Noul C4 Picasso are tot ce-i trebuie pentru a deveni un lider pe piata europeana”, a declarat Linda Jackson, directorul general al Citroën.

Citroen C4 Picasso
Citroen C4 Picasso
Citroen C4 Grand Picasso
Citroen C4 Picasso
Citroen C4 Grand Picasso
Citroen C4 Grand Picasso