November 10, 2017

NOUL SUV CITROËN C3 AIRCROSS SARBATORESTE MAGIA CRACIUNULUI LA PRINTEMPS HAUSSMANN

Citroën se alatura magazinului Printemps pentru a sarbatori Craciunul

Grand Magasin situat pe Boulevard Haussmann, in Paris, prezinta o poveste de Craciun cu ajutorul a 11 ferestre, care ii invita pe cei mici si pe cei mari intr-o extraordinara calatorie printre cadouri.

Grand Magasin de pe bulevardul Haussmann, din Paris, prezintă o poveste de Crăciun prin cele 11 ferestre care îi invită atât pe cei tineri, cât și pe cei mai în vârstă, într-o călătorie extraordinară printre cadouri. În show-ul Citroën, eroii tineri ai poveștii, Jules și Violette, se confruntă cu o zonă înzăpezită, dar pot conta pe noul SUV Compact C3 Aircross robust și sigur pentru a-și continua călătoria. O frumoasă pictură creativă poate fi descoperită până în 5 ianuarie 2018.

757x426_C3Aicross_VISUEL2

 

Pentru că se apropie sezonul de Crăciun, magia Crăciunului este cel mai bine evidențiată în ochii copiilor. Încă din anul 1913, generațiile de copii, însoțite de părinți, au admirat creațiile vitrinei Printemps, celebrul magazin de pe bulevardul Haussmann. În acest an, peste 10 milioane de pasageri vor descoperi animațiile celor 11 ferestre ale galeriilor Printemps Haussmann, a căror temă, o poveste de Sărbătoare intitulată “Crăciunul, călătoria extraordinară a darurilor”, este organizată în jurul a șase tablouri frumoase, o lume proiectată împreună cu partenerii magazinului, unde Citroën este deja prezent din 1935!

757X426_C3Aircross_VISUEL3

 

Această călătorie extraordinară printre cadouri este interpretată de tinerii curajoși Jules și Violette, care au fost însărcinați de Printemps să selecteze cele mai bune cadouri de Crăciun de pe cinci continente. De la o vitrină la alta, cei doi eroi împărtășesc aventurile lor cu cei mici și cei mari. Și mai ales în vitrina Citroen, numită “Aventura deșertului”, unde, înainte de a se alătura primăverii, Jules și Violette se confruntă cu un desert periculos înzăpezit: pot conta pe noul SUV Compact C3 Aircross pentru a-și încărca darurile și pentru a reveni la Grand Magasin. Armonia dintre Citroën și Printemps este completată de o expoziție a noului SUV Compact C3 Aircross în trei magazine Printemps (Boulevard Haussmann, Parly 2 și Toulon), unde SUV-ul, integrat în mijlocul brazilor, sărbătorește spiritul Crăciunului. Inaugurate pe 7 noiembrie de actrița australiană Nicole Kidman, ferestrele de Crăciun ale magazinului Printemps Haussmann, inclusiv vitrina Citroen, pot fi vizualizate până în 5 ianuarie 2018 și pot fi găsite de asemenea pe rețelele sociale Citroen și Printemps.