October 9, 2015

Sezonul de toamna la C_42 se deschide cu CITROËN [RE]MIX!

A venit toamna! Desi vara s-a incheiat, senzatia eternitatii si culorile vii inca isi fac simtita prezenta... Cu acest prilej, showroom-ul international al Citroën de pe Champs-Elysees va propune o veritabila calatorie in timp: modele clasice renumite, concepte din trecut, prezent si viitor. Descoperiti CITROËN [RE]MIX! la C_42.

Traditie si creativitate

Ingloband genele ultimului concept Cactus M, o reinterpretare «outdoor» a C4 Cactus in spiritul legendarului Mehari, CITROËN propune vizitatorilor showroom-ului sau international o veritabila calatorie in timp. Nu ratati acest vals de toamna si admirati creatiile istorice ale fascinantului univers Citroën: UFO, conceptul jumatate naveta spatiala, jumatate Citroën DS creat de celebrul designer Ora-ito; Prototipul Citroën C10 (pentru a va intoarce in anii 50); celebrul Citroën 2 CV 007 (condus de starul seriei James Bond) sau chiar Citroën GS ”Arrows” (ce poarta semnatura artistului Jean-Pierre Lihou care va va transpune in atmosfera anilor saptezeci cu cele 73 de culori diferite).

1880x800_News_C42

Un inceput de toamna plin de culoare!

Pe langa modelele expuse, C_42 va ofera experiente de neuitat, gratie activitatilor pline de amuzament, in spiritul Citroën: senzatii intense cu ‘The Speed Experience’, descoperiti-va cu ‘Be Happy’ si bucurati-va de suveniruri de neuitat cu ‘Jump’, o amintire unica a vizitei dumneavoastra pe Champs-Elysees! Cu aplicatia ‘Light Mix’, puteti controla luminile si ritmul muzical din C_42.
Sunteti gata sa experimentati un inceput de toamna minunat, plin de culoare?

last1 last2