December 16, 2015

SURPRIZE DE SARBATORI IN MAGAZINUL C_42!

Odata ce Bulevardul Champs Elysees isi aprinde luminile de Sarbatori, spre deliciul parizienilor si al turistilor deopotriva, C_42 se alatura festivitatilor cu decorarea luminoasa a vitrinelor, o sansa pentru a admira concept-car ul CITROËN AIRCROSS (pentru prima oara in Franta) si magazinul plin de cadouri minunate, incluzand aici si colectia nou nouta “BUMP YOUR LIFE” inspirata de CITROËN C4 Cactus.

Pe masura ce festivitatile de sfarsit de an se apropie, CITROËN isi lumineaza vitrinele de pe Champs Elysee cu expozitia “[Re]Mix Special”. Luminile rosii si albe din vitrina ar putea fi cu greu mai “sarbatoresti”si se potrivesc de minune cu luminile spectaculoase de pe Champs Elysees.

Spiritul Craciunului abunda in magazinul C_42, de la zona de Racing, unde in lumina reflectoarelor sta CITROËN-ul castigator al titlului FIA WTCC 2015 si pana la ultimul etaj, unde vizitatorii, in cautare de putina distractie in vacanta, se pot bucura de trambulina, dar si de o fotografie suvenir a propriului salt (fotografia putand fi trimisa gratuit pe mail sau printata pentru 0,5 Euro). Asta da idee originala pentru o carte postala de sarbatori!

Masinile de la C_42 in sezonul sarbatorilor incep cu CITROËN AIRCROSS, expusa pentru prima oara in Franta, dupa aparitiile de senzatie de la Shanghai si Frankfurt. Acest concept car este un SUV complet echipat cu o interpretare originala a acestui format de masina.

A fost lansat in primavara lui 2015, anul in care CITROËN a celebrat masina vanduta cu numarul 50.000.000 de cand a fost fondata compania pana in prezent. Masina este un pas mai departe pe calea deschisa de C4 Cactus pentru a oferi o imagine minunata a ambitiilor internationale ale CITROËN.

Magazinul C_42 ofera idei de cadouri pentru toata familia, inclusiv gama nou nouta “BUMP YOUR LIFE”.
–        Inspirata direct din protectiile laterale ale C4 Cactus AirBump si semnatura sa grafica, aceasta gama include o geanta de voiaj de week-end si un rucsac;
–        Cu aceste articole la moda si functionale se completeaza colectiile din gama CITROËN Life Style: Heritage, Racing & Sport, Miniature & Toys, etc