AG2R CITROËN TEAM

UN PARTENARIAT DE ANVERGURĂ ÎN CICLISM

C5 Aircross SUV și echipa de ciclism AG2R CIROËN TEAM pornesc la drum.

O NOUĂ AVENTURĂ SPORTIVĂ

De mai bine de 100 de ani, marca Citroën pune bazele unei istorii fabuloase alături de clienții săi, aducând o contribuție majoră în viața lor de zi cu zi și la mobilitatea acestora. În ianuarie 2021, marca Citroën a devenit co-partener și sponsor al echipei conduse de Vincent Lavenu, alături de AG2R LA MONDIALE. Acest parteneriat sub semnătura unică “Roulons autrement” (“Un alt mod de a călători”) transmite mesaje puternice.

URMĂREȘTE SPOTUL VIDEO PENTRU A AFLA MAI MULTE DESPRE AG2R CITROËN TEAM

CITROËN

O MARCĂ POPULARĂ

Partea frontală a SUV-ului C5 Aircross cu identitatea grafică AG2R CITROËN TEAM

Citroën a fost dintotdeauna o marcă populară, aproape de oameni, încă de la crearea sa. Ciclismul reflectă perfect această apropiere – reunește un număr mare de persoane, de toate vârstele și din numeroase țări ale lumii.
Este, așadar, absolut firesc ca marca Citroën să se implice în ciclism.

AG2R LA MONDIALE

UN PARTENER DE LUNGĂ DURATĂ PENTRU ECHIPA LUI VINCENT LAVENU

Oglindă retrovizoare cu identitatea grafică AG2R CITROËN TEAM pentru C5 Aircross SUV

AG2R LA MONDIALE, cunoscută în trecut ca AG2R Prévoyance, lucrează alături de Vincent Lavenu și echipa sa de 23 de ani.
Participarea mărcii Citroën la acest proiect în calitate de co-partener marchează un nou capitol în istoria echipei care, începând cu ianuarie 2021, se numește AG2R CITROËN TEAM.

AG2R CITROËN TEAM

ECHIPA DIN FRANȚA CU O DIMENSIUNE INTERNAȚIONALĂ

Cicliștii echipei AG2R CITROËN TEAM pe biciclete

Echipa AG2R CITROËN TEAM este formată din 30 de cicliști de opt naționalități diferite: 17 francezi, 5 belgieni, 2 luxemburghezi, 2 elvețieni, 1 italian, 1 finlandez, 1 australian și 1 american.
Echipa împărtășește cu publicul și cu pasionații de ciclism valorile mărcii Citroën : îndrăzneală, performanță și apropiere.
Noul parteneriat va contribui la începerea unei noi etape a istoriei sale și va permite echipei să participe la cele mai importante curse din World Tour.

TRICOURI UNICE ȘI ÎNDRĂZNEȚE

O NOUĂ IDENTITATE PENTRU ECHIPĂ

Trei cicliști ai echipei AG2R CITROËN TEAM îmbrăcați în tricoul echipei

Conceperea noii identități grafice a echipei AG2R CITROËN TEAM a marcat un moment esențial în cadrul colaborării dintre Citroën, AG2R LA MONDIALE și echipa lui Vincent Lavenu. Proiectul a durat cinci luni.
Designul tricoului nu s-a limitat doar la o juxtapunere de mărci. Acesta a reprezentat o adevărată provocare pentru cele trei părți ce au optat pentru o abordare grafică unică și puternică, cu care echipa să iasă în evidență. Noua identitate ilustrează perfect curajul, ambițiile comune ale partenerilor și colaborarea dintre aceștia.

URMĂREȘTE SPOTUL VIDEO PENTRU A AFLA CUM A FOST CONCEPUT TRICOUL ECHIPEI

VEHICULELE CITROËN PORNESC LA DRUM

PENTRU A SUSȚINE CICLIȘTII

Citroën SpaceTourer XL și Citroën C5 AIRCROSS SUV HYBRID la răsăritul soarelui

Cele mai noi modele marca  Citroën însoțesc echipa AG2R CITROËN TEAM.  Citroën C5 Aircross SUV și  Citroën SpaceTourer XL, împreună cu alte noi modele,  vor rula alături de cicliștii echipei pe tot parcursul anului.

PROGRAMUL DE FORMARE

O REUȘITĂ PE PLAN SPORTIV ȘI UMAN

Ciclistul echipei AG2R CITROËN TEAM își instalează bicicleta pe suportul de biciclete

În ultimii 20 de ani, programul de formare destinat echipei lui Vincent Lavenu a depistat și a format talente, le-a ajutat să crească și să se pregătească pentru viitor. Programul are trei obiective majore: starea de bine a atleților, dezvoltarea ciclismului și reușita proiectului sportiv. În prezent, programul include umătoarele echipe:

  • AG2R CITROËN U19 TEAM, echipa de juniori din Voiron (Isère),
  • AG2R CITROËN U23 TEAM, echipa de rezervă din Chambéry (Savoie).

Bazat pe un model unic, programul de formare permite marilor speranțe ale ciclismului din Franța și de la nivel internațional să nu fie nevoite să aleagă între sportul de nivel înalt și studiile superioare.