Aplicatia mobila Scan MyCitroën

Légende ci-dessous
Aplicatia mobila Scan MyCitroën

Scaneaza componentele Citroën-ului tau si vei gasi direct informatiile cautate!

GOOGLE

APPLE

 

 

Te-ai saturat sa cauti intr-o documentatie complexa a automobilului tau? Aplicatia Scan MyCitroën este tehnologia gratuita, simpla si intuitiva care te ajuta sa-ti verifici vehiculul singur, scanand sectiunea masinii pentru a gasi informatiile necesare.

Aplicatia este compatibila cu toate modelele din gama curenta Citroën.

 

Scan MyCitroen

80x80_picto_facilite_scan_myc.206163.71

Rapid si Simplu

Scanand o parte specifica a vehicului tau, poti gasi informatia cautata printr-un singur click – fara timp de pierdut, doar ceea ce-ti trebuie!

206162.71

Intuitiv

Aplicatia este foarte intuitiva. Un shortcut direct pe screensaver cu notificari este disponibil (simboluri, indicatori si martori luminosi, etc. …) pentru a afla semnificatiile mesajelor transmise de vehicul!

FUNCTII

Scan MyCitroen

 SCANARE

Utilizand camera foto a smartphone-ului, marchezi si selectezi sectiunea vehiculului tau, despre care doresti informatii. Aplicatia va identifica automat piesa respectiva, utilizand camera foto – orice componenta a vehiculului, la care se face referire in cartea tehnica a masinii poate fi identificata prin Scan MyCitroën.

SUMAR CU ILUSTRATII

Daca nu doresti functia “Scan” poti selecta sa cauti informatii si manual in aplicatie.

Scan MyCitroen

Aplicatia Scan MyCitroen

MARTORI LUMINOSI IN BORD

Un shortcut direct catre tabloul cu notificari ale modelului tau CITROËN este disponibil din meniul aplicatiei tale Scan MyCitroën. Aceasta sectiune include notificari, semnificatia lor si ce actiuni sunt necesare pentru pasii urmatori.