Aplicatia pentru mobil My Citroën

Légende ci-dessous
Aplicatia pentru mobil My Citroën

UTILIZAREA ZILNICĂ A VEHICULULUI MEU

Găsește toate serviciile personalizate dedicate descărcând Aplicația My Citroën pe iPhone sau telefonul tău Android.

CARE ESTE STATUSUL COMENZII VEHICULULUI MEU?

03_608x262_Commande

Descarcă Aplicația My Citroën încă de la cumpărarea vehiculului tău Citroën, pentru a urmări toate etapele de la fabricație până la livrare, în timp real.

GĂSEȘTE MAȘINA

04_520x293_Geolocalisation

Cu funcția “Poziția mea” a Aplicației My Citroën, ai terminat cu problemele legate de găsirea mașinii lăsate în parcările aglomerate. Doar trebuie să te lași îndruma la locația exactă a vehiculului tău!

GESTIONEAZĂ CĂLĂTORIILE

05_520x293_Bluetooth

 

 

 

 

 

 

 

Timp, distanță, consum … Găsește detaliile tuturor călătoriilor tale cu funcția “Călătorii”. Personalizează tipurile de călătorie și vezi statisticile tuturor traseelor. Un instrument util pentru șoferii care doresc să-și îmbunătățească performanțele și să adopte un stil de condus mai responsabil.

PLAN PERSONALIZAT DE ÎNTREȚINERE

 

06_1500x646_Entretien_9

Ai terminat cu lucrările trecute pe hârtie, în cartea de service, dar și cu programările de care uiți! Cu Aplicația My Citroën, găsești toate informațiile legate de întreținerea mașinii tale, cu un singur click: garanție, kilometraj, date personalizate legate de viitoarele vizite în service, în funcție de numărul de kilometri rulați…

Ești conectat direct cu service-ul tău autorizat preferat. Programează o întâlnire sau cere o ofertă și reprezentanții acestuia vă vor răspunde rapid. Și pentru a alege cel mai bun service, poți consulta opiniile clienților Citroën cu privire la diversele locații apropiate de tine – grație Citroën Advisor!

Este mai ușor, mai sigur și mai convenabil!

TOATE INFORMAȚIILE LEGATE DE MAȘINA MEA

07_1500x646_gif

Cu Aplicația pentru mobil My Citroën, poți accesa rapid toate documentele referitoare la vehiculul tău.

Un martor luminos se aprinde intermitent la bord? O alertă este raportată de vehiculul tău? Cu aplicația My Citroën, ajungi printr-un singur click la întreaga documentație de bord și la sfaturile noastre pentru a îți rezolva problemele de zi cu zi fără a trece pe la service.

Ai terminat cu problemele de la marginea drumului, însoțitorul tău virtual este disponibil în sfârșit pentru telefonul tău inteligent.

ASISTENȚĂ RUTIERĂ

08_608x262_Assistance

O problemă tehnică, un accident, o reclamație? Nu te panica! Cu aplicația My Citroën, alegi service-ul preferat, contactezi personalul din service sau programezi o întâlnire doar cu un singur click. În secțiunea “Contact & Asistență” poți contacta rapid și serviciul de relații cu clienții sau serviciul de asistență, care vor răspunde 24 de ore din 24 și 7 zile din 7.