Aplicația My Citroën

Légende ci-dessous
Aplicația My Citroën

Aplicația My Citroën

Aplicația My Citroën îți permite să rămâi conectat la mașina ta și să accesezi informațiile sale. Datorită acestei aplicații, beneficiezi de o monitorizare personalizată a serviciilor de mentenanță efectuate asupra vehiculului tău și poți accesa serviciile Citroën. Descoperă principalele caracteristici ale My Citroën.

GĂSEȘTE MAȘINA

localisation_1500x600.347273

Cu funcția “Poziția mea” a Aplicației My Citroën, ai terminat cu problemele legate de găsirea mașinii lăsate în parcările aglomerate. Doar trebuie să te lași îndruma la locația exactă a vehiculului tău!

GESTIONEAZĂ CĂLĂTORIILE

information_1500x600

Timp, distanță, consum … Găsește detaliile tuturor călătoriilor tale cu funcția “Călătorii”. Personalizează tipurile de călătorie și vezi statisticile tuturor traseelor. Un instrument util pentru șoferii care doresc să-și îmbunătățească performanțele și să adopte un stil de condus mai responsabil.

PLAN PERSONALIZAT DE ÎNTREȚINERE

entretien_1500x600.347277

Ai terminat cu lucrările trecute pe hârtie, în cartea de service, dar și cu programările de care uiți! Cu Aplicația My Citroën, găsești toate informațiile legate de întreținerea mașinii tale, cu un singur click: garanție, kilometraj, date personalizate legate de viitoarele vizite în service, în funcție de numărul de kilometri rulați…

Ești conectat direct cu service-ul tău autorizat preferat. Programează o întâlnire sau cere o ofertă și reprezentanții acestuia vă vor răspunde rapid. Și pentru a alege cel mai bun service, poți consulta opiniile clienților Citroën cu privire la diversele locații apropiate de tine – grație Citroën Advisor!

Este mai ușor, mai sigur și mai convenabil!

TOATE INFORMAȚIILE LEGATE DE MAȘINA MEA

documentation_1500x600.347279

Cu Aplicația pentru mobil My Citroën, poți accesa rapid toate documentele referitoare la vehiculul tău.

Un martor luminos se aprinde intermitent la bord? O alertă este raportată de vehiculul tău? Cu aplicația My Citroën, ajungi printr-un singur click la întreaga documentație de bord și la sfaturile noastre pentru a îți rezolva problemele de zi cu zi fără a trece pe la service.

Ai terminat cu problemele de la marginea drumului, însoțitorul tău virtual este disponibil în sfârșit pentru telefonul tău inteligent.

ASISTENȚĂ RUTIERĂ

superposition_dsk6_1500x600

O problemă tehnică, un accident, o reclamație? Nu te panica! Cu aplicația My Citroën, alegi service-ul preferat, contactezi personalul din service sau programezi o întâlnire doar cu un singur click. În secțiunea “Contact & Asistență” poți contacta rapid și serviciul de relații cu clienții sau serviciul de asistență, care vor răspunde 24 de ore din 24 și 7 zile din 7.

VEHICULUL MEU ELECTRIC SAU HIBRID

CU MY CITROËN, ÎMI CONTROLEZ MAȘINA DE LA DISTANȚĂ

electrique_1500x600.347283

Aplicația My Citroën îți permite să verifici autonomia mașinii tale, să controlezi de la distanță încărcarea bateriei sale sau să accesezi serviciul de precondiționare termică a habitaclului.

Descarcă aplicația My Citroën

visuel_telechargement_625x280