C3 WRC

A început un nou capitol pentru Citroën Total WRT, odată cu dezvelirea modelului C3 WRC 2019, pe 12 ianuarie, la Birmingham.

C3 WRC 2019

CEL MAI RECENT MODEL CITROËN RACING, VOPSIT IN CULORILE CENTENARULUI

UN DESIGN PLIN DE CARACTER

Large-photo-1-C3-WRC_555x318

ECHILIBRU, ROBUSTETE SI IDENTITATE

Silueta puternică a noului Citroën C3 WRC și designul său unic ies imediat în evidență.
Aerodinamica a fost schimbată pentru a obține o și mai mare performanță și stabilitate la viteză mare. Chevroanele și linia dublă din prelungirea lor, precum și semnătura luminoasă ce se continuă prin luminile de zi cu LED accentuează identitatea de marcă Citroën.

PERFORMANTE PE TOATE SUPRAFETELE

Large-photo-2-C3-WRC_555x318

   AERODINAMISM

Bara de protecție din spate a fost proiectată cu grijă pentru a eficientiza eliberarea pietrișului și a zăpezii pe suprafețele lipsite de aderență.
Un spoiler spate spectaculos completează sistemul aerodinamic. Se compune dintr-o secțiune inferioară și una plasată la un nivel superior, mult mai complexă. Acesta asigură eficiența întregii caroserii și contribuie astfel la performanța generală a noului Citroën C3 WRC.

INOVATII TEHNOLOGICE

Large-photo-3-C3-WRC_555x318

CEL MAI BUN MOTOR PROIECTAT DE DIVIZIA CITROËN RACING

“Putem afirma fără rețineri faptul că Citroën C3 WRC utilizează cel mai performant motor pe care l-am construit vreodată. În timp ce concuram în cadrul WTCC, am reușit să facem un pas înapoi din experiența noastră în raliuri și asta ne-a permis să abordăm această provocare cu o nouă perspectivă. Cadrul reglementărilor GRE este strict, dar oferă suficientă libertate pentru elaborarea unor soluții noi. Am ales cu îndrăzneală niște soluții tehnologice radicale pe care evident nu le voi detalia aici. Suntem mândri de munca pe care am facut-o, in special in ceea ce priveste reducerea frecarilor interne. Ne bucură faptul că toate aceste inovații vor fi lansate intr-o buna zi pe modelele noastre de serie din gama Citroën.”

Patrice Davesne, Directorul Departamentului Motorizări

DIN ORAS DIRECT IN COMPETITIE

C3 & C3 WRC 2019

C3 WRC este versiunea sportivă a noului Citroën C3. Moștenește morfologia sa unică, blocurile optice, designul, carisma și stabilitatea ei incontestabilă. Este o dovadă clară că, cu puțină muncă, o mică mașină urbană poate deveni una extraordinar de sportivă!

DESCOPERĂ CITROËN C3

DESCOPERĂ MODELUL C3 WRC PE SITE-UL CITROËN ORIGINS

MACHETELE C3 WRC

Large-photo-5-C3-WRC_555x318

Alătură-te curselor cu machetele Citroën Racing! În formatele de 1/64  sau 1/43, ele conturează istoria și sportivitatea mărcii prin intermediul unor modele precum Citroën C3 WRC 2017, C-Elysée WTCC 2015, Citroën DS3 WRC 2011 și nu numai…

Preț 1/64 : 6 €
Preț 1/43 : 39 €

DESCOPERĂ-LE ÎN MAGAZINUL ON-LINE >