CONCEPTUL SPACETOURER THE CITROËNIST

Conceptul SpaceTourer The Citroënist este fidel istoriei de 100 de ani a unei mărci care s-a străduit întotdeauna să promoveze mobilitatea și posibilitățile de evadare pentru cât mai mulți oameni posibil. Acest lucru simbolizează abordarea dinamică a Citroën pe piața van-urilor.

UN MOTORHOME MODERN SI CONECTAT

«THE CITROËNIST», O ALUZIE LA COMUNITATEA FANILOR

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO1_555x318
Adăugând identității de marcă un design îndrăzneț și promisiunea confortului, numele “The Citroënist” este o aluzie la comunitatea fanilor.

Un nume perfect adaptat acestui van modern, care permite evadarea într-un confort complet la bordul unui obiect cu un caracter unic.

UN CARACTER PUTERNIC MARCAT DE ELEGANȚA ALB & NEGRU

ARMONIE LA INTERIOR ȘI EXTERIOR
SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO2_308x176

Pentru a întări identitatea acestui concept conceput a fi funcțional, conceptul SpaceTourer The Citroënist adoptă o paletă elegantă de nuanțe alb-negru pentru a armoniza exteriorul cu interiorul.

 

 

DESIGN EXTERIOR BI-TON

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO3_308x176

Decupate după un contur special, geamurile laterale fumurii în partea superioară sunt asociate cu nuanța albă a a caroseriei pentru secțiunea inferioară. În profil, o bandă roșie accentuează linia orizontală a caroseriei vehiculului. Conceptul SpaceTourer The Citroënist afișează și un autocolant “The Citroënist Est.1919” amplasat pe portiera față.

CONSISTENTA STILULUI LA INTERIOR

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO4_308x176Scaunele contribuie la tema generală a conceputlui, fiind decorate pe orizontală în două tonuri de culoare. Acest lucru subliniază impresia de spațiu la bord.
Decorarea planșei de bord și a panourilor ușilor consolidează identitatea acestui concept.
Pe partea șoferului, o inserție de pe volan se referă la numele conceptului – “The Citroënist”.

 

 

 

O MOBILITATE EXTINSA PENTRU UN VAN MODERN, CARE OFERA UN SPATII PENTRU LOCUIT SI PENTRU BIROU

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO5_555x318

SOLUTII COMFORTABILE SI MODERNE PENTRU A EVADA

Conceptul SpaceTourer The Citroënist oferă un interior care încorporează calitățile modelului de producție:
. Confort garantat de programul Citroën Advanced Comfort®
. Spațiu generos la bord
. Cele mai recente tehnologii de asistență la condus și de conectivitate, inclusiv un head-up display, Active Safety Brake, navigație Citroën Connect Nav sau Mirror Screen.

O SUFRAGERIE MOBILA SI UN SPATIU DE LUCRU

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO6_308x176Conceptul SpaceTourer The Citroënist beneficiază de numeroase caracteristici funcționale pentru a maximiza spațiul de la bord, devenind astfel un van multifuncțional, în care să se poată locui și lucra în confort și liniște:
. O unitate multimedia practică și modulară, oferind o suprafață netedă de lucru și un ecran TV retractabil
. Scaune față pivotante pentru a crea un spațiu de socializare
. Spații de depozitare ușor de utilizat.

 

 

UN MOTORHOME MOBIL SI SOCIABIL

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO7_308x176Grație modificărilor făcute de compania Pössl, Conceptul SpaceTourer The Citroënist este complet echipat pentru a-ți permite să trăiești viața de zi cu zi în libertate deplină.
În configurație “de noapte”, două persoane pot dormi în spațiul dedicat, plasat deasupra habitaclului.
Pentru un confort mai mare pe timpul zilei, acoperișul de tip pop-up se poate ridica pentru a oferi o înălțime impresionantă a tavanului, lucru ce-ti permite să stai în picioare.

 

 

 

EXPERIENTA DE CONDUS FARA LIMITE

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO8_308x176

Conceptul SpaceTourer The Citroënist, un vehicul robust și practic, oferă o experiență de condus ce se desfășoară în cele mai bune condiții de confort și siguranță.
Motorul său BlueHDi 150 S&S BVM6 îi oferă în permanență putere și versatilitate.
Sistemul său de tracțiune integrală, creat de partenerul Automobiles Dangel, îmbunătățește siguranța și face posibilă aventurile în afara asfaltului.

 

MOBILITATE EXTINSA GRATIE UNEI BICICLETE EXCLUSIVISTE

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO9_555x318

O INTALNIRE NEASTEPTATA PE TEME DE DESIGN SI MOBILITATE

Conceptul SpaceTourer The Citroënist vine însoțit de un model modern de bicicletă ce combină astfel funcționalitatea și confortul și este dezvoltat folosind priceperea unui partener îndrăzneț: Martone.

RIDER THE CITROËNIST BY MARTONE: O BICICLETA EXCLUSIVISTA

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO10_308x176

Vei putea să comanzi acest nou accesoriu, sinonim cu mobilitatea, odată cu deschiderea Salonului Auto de la Geneva, fie direct la stand, fie prin intermediul magazinului online lifestyle.citroen.com.

 

 

 

O COLECTIE DE OBIECTE BRANDUITE “THE C”

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO11_555x318

GAMA DE ACCESORII “THE CITROËNIST”

Citroën a creat o gamă specială de accesorii “The Citroënist”. Această colecție de obiecte “The C”, pentru activitățile tale zilnice, ți se înfățișează într-un univers grafic alb și negru – asemănător cu cel al conceptului SpaceTourer The Citroënist și include o cană, o agendă, un pix, un stick USB și un sacou elegant cu mâneci lungi.