Citroën Advanced Comfort®

Légende ci-dessous
Citroën Advanced Comfort®
OBIECTIVUL NOSTRU DE APROAPE 100 DE ANI: CONFORTUL!

600x430_2Inca de cand a aparut, in 1919, Citroën a pus pe primul plan confortul. Astazi, expertiza marcii este ilustrata prin motto-ul “Be different, feel good”  (Fii diferit, simte-te bine!), cuvinte cheie puternic argumentate prin programul Citroën Advanced Comfort®. Rolul acestuia este de a reduce stresul din timpul deplasarilor, simplificand viata la bord, printr-un nivel ridicat de intuitivitate si un plus de relaxare.

UNDE GASESTI ELEMENTE DIN PROGRAMUL CITROËN ADVANCED COMFORT®?

600x430_3

Cu Citroën Advanced Comfort® tehnologia si confortul sunt integrate pentru a-ti depasi asteptarile. Este usor sa te familiarizezi cu programul Citroën Advanced Comfort®.
Acceseaza filmul urmator pentru a descoperi dotarile exclusive ale modelului tau.

…UTILIZEAZA SPATIUL EFICIENT

FACILITATI LA BORD

600x430_4
Ne petrecem mult timp in masina. Tocmai de aceea, Citroën a facut tot posibilul pentru a-ti oferi confortul dorit, dezvoltand un interior functional, cu multe spatii de depozitare.

Beneficiezi de tot spatiul dorit cu ajutorul torpedo-ului Top Box® al modelului Citroën C4 Cactus, sau cu spatiul suplimentar Modutop®, al modelul Citroën Berlingo, unde totul este ordonat si functional.

DESCOPERA AVANTAJELE MODELULUI CITROËN C4 CACTUS

DESCOPERA AVANTAJELE MODELULUI CITROËN BERLINGO

CALATORIE FARA STRES

600x430_5

Calm si relaxat. Este cumva acesta modul in care ai vrea sa conduci? Programul Citroën Advanced Comfort® a fost proiectat sa ofere un nou nivel de confort, unde linistea ta este cea mai importanta. In completarea scaunelor confortabile si a interiorului izolat, zgomotul si vibratiile datorate conditiilor de drum au fost reduse la minim pentru ca orice Citroën sa fie recunoscut usor de catre toti pasagerii.

Noul Citroën C4 Picasso si Grand C4 Picasso demonstreaza expertiza Citroën in proiectarea de interioare auto. Primitoare, luminoase, spatioase si placute, acestea te fac sa te simti ca acasa. Parte a acestui exceptional rezultat este functia Relax*, care ofera MPV-urilor marcii confortul inspirat din tehnologie.

*Standard in echiparile Hype Grey si optional pentru nivelul Dune Grey.

 UTILIZARE SIMPLA

600x430_6

Problemele de conectivitate sau cautarea unui loc de stationare pentru a putea vorbi la telefon sunt de domeniul trecutului. Cu tehnologiile practice de asistenta la condus, conectivitatea este imbunatatita, masina fiind compatibila cu smartphone-ul tau. Experienta de condus devine astfel mai simpla si mai rapida.

… CITROËN ADVANCED COMFORT® – ASISTENTUL TAU PERSONAL!

LINISTE INTERIOARA

600x430_7

Dupa o zi grea, toti avem nevoie de un moment de relaxare!

Utilizand tehnologii noi si un design inteligent, Citroën Advanced Comfort® este programul marcii, cu rol relaxant si revigorant! Lumini ambientale, materiale moi si aer purificat – toate aceste elemente, pentru a-ti depasi asteptarile. De ce sa nu fie si interiorul masinii tale o reala sursa de confort?

Testeaza-l si te vei convinge!

DESCOPERA MODELELE INCLUSE IN PROGRAM

…SI POTI DEVENI CHIAR MAI CREATIV !