EDITIILE SPECIALE “ORIGINS”

100 DE ANI DE INDRAZNEALA ȘI CREATIVITATE

Pentru a marca începutul anului centenar, marca Citroën dezvăluie o ediție specială compusă dintr-o colecție de 6 modele din gama sa: C1, C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus Hatchback, C-Elysée si C4 / Grand C4 SpaceTourer. Versiunile speciale vor fi lansate în prima jumătate a anului 2019, ca un omagiu pentru cei 100 de ani de creativitate și îndrăzneală.

100 DE ANI DE CONFORT

O PERSONALIZARE CU TOTUL NOUA

Personnalisation-exterieure_555x318Fiecare model este disponibil în diferite culori, stilate și pure: Alb, Gri și Negru.
Ușor de recunoscut, noua ediție specială promovează personalizarea exterioară “Origins”, cu elemente de design colorate în nuanța bronzului.

TEMA SPECIALA DE DESIGN “ORIGINS”

Personnalisation-interieure_555x318Tema de personalizare iese în evidență prin: tapițeria textilă Chiné Gray cusută cu ață aurie și etichetate “Origins” (pe C3, C3 Aircross SUV și C4 Cactus Hatchback), o bandă din material TEP Mistral și cusături aurii (pe C3), precum și covorașe speciale de protecție față și spate.

O BORNA DE HOTAR

Ediția specială “Origins” marchează sărbătorirea centenarului unui brand îndrăzneț și vizionar, reluând succesele majore și temele cheie ale istoriei Citroën, din 1919 și până în prezent.
Brandul a trasat o paralelă în fotografii între fiecare nou model de colecție și o mașină emblematică Citroën cu care acesta împărtășește un punct comun.

CITROËN C1 ORIGINS SI 2 CV – 100 DE ANI DE AGILITATE

Citroen-C1_308x176

Citroën C1 Origins
Citroën C1 este inspirat de clienți și de modul lor de viață, făcându-ți rutina zilnică mai ușoară. Agil și practic, se strecoară prin spațiile înguste din oraș datorită dimensiunilor sale compacte și manevrabilității impresionante.
Citroen-2-CV_308x1762 CV
O “mașină foarte mică” sau o “umbrelă pe patru roți” capabilă să “transporte un coș de ouă pe câmp fără ca nici măcar unul să se spargă”. Acestea au fost specificațiile stabilite în 1936 înainte ca modelul de serie să fie dezvăluit la Salonul Auto de la Paris din 1948.
Află mai multe despre 2 CV pe Citroën Origins

CITROËN C3 ORIGINS SI TRACTION AVANT – 100 DE ANI DE PERSONALIZARE

Citroen-C3_308x176

Citroën C3 Origins
Un hatchback versatil și colorat, Citroën C3 se remarcă prin stilul său unic ce-i conturează exteriorul, un confort fără compromisuri și tehnologii care îmbunătățesc utilizarea de zi cu zi. De asemenea, atrage prin potențialul său de personalizare, cu 36 de combinații posibile pentru exterior.

Citroen-Traction-Avant_308x176

Traction Avant
Înapoi în anii 1930, clienții își puteau personaliza deja roțile “pilot” de pe Traction Avant în roșu, galben sau verde.
Află mai multe despre Traction Avant pe Citroën Origins

CITROËN C4 CACTUS HATCHBACK SI GS – 100 DE ANI DE CONFORT

Citroen-C4-Cactus_308x176
Citroën C4 Cactus Origins
C4 Cactus Hatchback încorporează programul Citroën Advanced Comfort®. Aa fost primul model din Europa care a fost echipat cu suspensiile cu amortizare progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaune Advanced Comfort, tehnologii ce oferă un efect asemănător “plimbării pe un covor magic”.

Citroen-GS_308x176

GS
GS a fost prima mașină care a făcut disponibilă la scară largă o suspensie hidropneumatică. Modern prin stilul său și inteligent prin tehnologia sa îndrăzneață, GS a câștigat premiul Mașina Anului în 1971.
Află mai multe despre GS pe Citroën Origins

CITROËN C3 AIRCROSS SUV SI HALF-TRACK – 100 DE ANI DE AVENTURA

Citroen-SUV-C3-Aircross_308x176

Citroën C3 Aircross SUV Origins
Cu o caroserie ce-ți permite să ajungi în orice loc și cu o atitudine puternică și proaspătă, C3 Aircross aduce iubitorilor de aventuri o nouă experiență prin caracterul său de SUV și tehnologia Grip Control, oferind aderență în toate condițiile de drum.

Citroen-Autochenille_308x176jpg

Half-Track Autochenille
Spiritul de aventură al lui C3 Aircross este unul intrinsec pentru ADN-ul mărcii. În 1922, modelul Citroën B2 Half-Track K1, denumit “scarabeul de aur”, a fost unul dintre primele 5 vehicule motorizate din istorie care a traversat deșertul Sahara, de-a lungul a 3500 de km.
Află mai multe despre Half-Track Autochenille pe Citroën Origins

CITROËN C-ELYSÉE ORIGINS SI TRACTION AVANT – 100 DE ANI DE MODELE SEDAN

Citroen-C-Elysee_308x176

Citroën C-Elysée Origins
Citroën C-Elysée este renumit pentru confortul și spațiul oferite. Mereu în pas cu vremurile prin stil și dotări, acesta reprezintă o alternativă atractivă în gama Citroën pentru clienții care caută un automobil în trei volume, modern și accesibil.

Citroen-Traction-Avant_bis_308x176

Traction Avant
Întorcându-ne în timp, Citroën a creat și alte modele sedan în trei volume înainte de C-Elysée. De exemplu, Traction Avant, cu un portbagaj plasat în spate ce dubla capacitatea de încărcare. Și înainte de el era lansată Rosalie, o mașină ce respecta așteptările șoferilor în ceea ce privește plăcerea de a conduce și starea de bine în habitaclu.
Află mai multe despre Traction Avant pe Citroën Origins

CITROËN C4/GRAND C4 SPACETOURER ORIGINS SI C4 F – 100 DE ANI DE CALATORII IN FAMILIE

Citroen-C4-SpaceTourer_308x176

Citroën C4/Grand C4 Spacetourer Origins
Citroën C4 SpaceTourer și Citroën Grand C4 SpaceTourer simbolizează ingeniozitatea și aventura. Sunt vehicule plăcute la condus, capabile să transporte între 5 și 7 persoane într-un confort unic și să pună la dispoziție motoare și tehnologii moderne, de cea mai nouă generație.

Citroen-C4F_308x176

C4 F
La sfârșitul anilor 1920, Citroën C4 F se remarca de asemenea prin stilul practic. O mașină de familie, prin excelență, ce  oferea 5 locuri și o banchetă spate detașabilă, precum și un hayon de deschidere multiplă.
Află mai multe despre C4 F pe Citroën Origins

CITROËN ORIGINS

MUZEUL INTERACTIV AL MARCII

Musee-citroen-origins_308x176Ești pregătit pentru o călătorie în timp?
Cu Citroën Origins, poți descoperi la 360° exteriorul și interiorul a peste 50 de modele legendare care au scris povestea Citroën. De la vehiculele de epocă, cum ar fi Citroen Type A, până la cele care se află în spatele puterii mărcii de azi, cum ar fi mașinile noastre de curse și autoturismele concept, poți admira toate vehiculele legendare care scriu istoria Citroën și aruncă o pată de lumină asupra viitorului.