100% electric

Légende ci-dessous
100% electric

Descopera tehnologia 100% electrica!

C-zéro, E-Berlingo Multispace si Berlingo Electric sunt echipate cu motorizari 100% electrice.

Motoarele montate pe C-zéro, E-Berlingo Multispace și Berlingo Electric le permit acestor modele să fie integrate perfect în trafic, cu o viteză maximă de 126 km/h pentru Citroën C-zéro și 110 km/h pentru E-Berlingo Multispace, Berlingo Electric și E-Mehari.

Cu o autonomie (în conformitate cu ciclul NEDC) de 150 km pentru Citroën C-zéro, 170 km pentru E-Berlingo Multispace și Berlingo Electric, vei putea efectua diverse trasee fără a avea nevoie de prea multe reîncărcări.

BATERII SI REINCARCARE

Access_239534

Cele mai multe deplasări zilnice pot fi acoperite fără dificultate. Bateriile montate pe Citroën C-zéro, E-Berlingo Multispace și Berlingo Electric sunt garantate 8 ani sau 100.000 de km. Bateriile sunt reîncărcate automat în toate fazele de decelerare sau de frânare.

Standard în cazul Citroën C-zéro și opțional la Citroën E-Berlingo Multispace și Berlingo Electric sunt disponibile două prize – una care permite o reîncărcare rapidă până la un nivel de 80% în aproximativ 30 de minute grație stațiilor dedicate, cealaltă pentru încărcarea normală, pornind de la o priză de 230 V și care poate umple bateriile în cel puțin 6 ore, în funcție de capacitatea acumulatorilor și de intensitatea curentului.