Mirror Screen

Funcția Mirror Screen, prin intermediul Android Auto, Apple CarPlay™ și MirrorLink®, face posibilă rularea aplicațiilor compatibile din smartphone pe ecranul tactil al mașinii.

Mirror Screen permite folosirea aplicațiilor compatibile și a conținutului smartphone-ului pe ecranul tactil al mașinii. Este mai practic, este mai simplu și mai sigur.

FUNCTIA MIRROR SCREEN

Servicesendetail_555X318

Cu Mirror Screen, smartphone-ul și ecranul tactil al Citroën-ului tău vor face unul și același lucru.

Astfel, aplicațiile preferate te vor urma zilnic, inclusiv pe timpul călătoriilor tale cu mașina! Mirror Screen replică postarea aplicațiilor pe ecranul tactil.

Trebuie doar să conectezi telefonul inteligent utilizând un cablu, apoi să activezi modul Mirror Screen pe ecranul tactil. Mirror Screen utilizează abonamentul de date de pe smartphone și nu generează cheltuieli suplimentare*.

Pe lângă faptul că oferă o vizibilitate mai bună decât pe ecranul telefonului, această tehnologie îți va permite să interacționezi cu aplicațiile în siguranță: prin voce sau gesturi, lansezi aplicații de web-radio, dictezi un SMS (sau asculți textul) fără a-ți lua ochii de la drum!

*Cu excepția achiziționării aplicațiilor platite, a abonamentelor din aplicații sau a cheltuielile de Roaming. Funcția Mirror Screen este propusă ca și opțiune sau în versiune standard în funcție de model.

COMPABILITATILE MIRROR SCREEN

APPLE CARPLAY™

Apple-Car-Play_555X318Dacă utilizezi un iPhone, Apple CarPlay™ îți oferă o modalitate intuitivă de a efectua apeluri, de a folosi Waze, de a asculta muzică sau de a citi sau scrie mesaje, folosind comezile tactile sau vocale.
Fără a-ți lua ochii de la drum, activezi recunoașterea vocală Siri utilizând ecranul tactil al autoturismului tău sau menținând apăsat butonul de comandă vocală de sub volan. Siri va permite accesul la contactele tale, pentru a efectua apeluri și pentru a asculta și dicta mesajele tale fără a te uita la iPhone.
Apple CarPlay™ îți permite de asemenea să beneficiezi de anumite aplicații audio cum ar fi Spotify sau Stitcher în timp ce conduci.

ANDROID AUTO

Android.auto.logo.custom_555X318Pentru a utiliza Android Auto™, trebuie să utilizezi un vehicul sau o unitate multimedia montată după cumpărare, compatibile cu Android Auto™, precum și un telefon care rulează Android 5.0 (Lollipop) sau o versiune ulterioară de Android. Mai întâi, descărcă aplicația Android Auto pe telefon din magazinul Google Play. Când conectezi telefonul la mașină aplicațiile tale compatibile vor fi afișate pe ecranul vehiculului grație Android Auto™. Pentru mai multe informații despre compatibilitatea Android Auto™, consultă pagina support.google.com/androidauto.

MIRRORLINK®

Mirror-Link_555X318

MirrorLink® îți permite să utilizezi cu ușurință și în deplină siguranță aplicațiile** de pe telefonului tău inteligent*, direct pe ecranul mașinii , prin intermediul unei interfațe adaptate, în timp ce conduci: navigație, asistență la condus, muzică, apeluri și mesaje…
Aplicațiile funcționează pe telefon, dar sunt afișate pe ecranul vehiculului tău. Toate sunetele sunt redate pe sistemul audio integrat al mașinii.
Un panou întreg de aplicații folosite zilnic poate fi reprodus, într-un format adaptat condusului, pentru a-ți permite să interacționezi cu ele în siguranță.
* Dacă este compatibil.
** Dacă aplicația este compatibilă.
MirrorLink®  este disponibilă pe modelele C3, C3 Aircross SUV, C-Elysée, C4 Cactus, C5 Aircross SUV, C4 SpaceTourer, Grand C4 SpaceTourer, SpaceTourer