May 5, 2014

Victorii in Franta pentru Muller si López

Prima vizita a FIA World Touring Car Championship pe circuitul Paul Ricard a atras numerosi spectatori datorita participarii echipelor Citroën Racing si a bine-cunoscutilor sai piloti, Sébastien Loeb si Yvan Muller.

Aflat in pole position la prima cursa, Yvan Muller si-a invins rivalii obtinand prima sa victorie din acest sezon. Cei doi coechipieri ai sai, Sébastien Loeb si José María López, au terminat pe locul doi, respectiv patru, in ciuda startului de pe ultimele pozitii! In cea de-a doua cursa, José María López a realizat o performanta impresionanta ajungand de pe ultimul loc pe prima pozitie.
Inca o data, Citroën Racing si-a adjudecat primele doua locuri de pe podium, datorita lui Yvan Muller, in timp ce Sébastien Loeb a terminat al saselea. “Lupta cu Pechito a fost frumoasa si competitiva: asa cum ar trebui sa fie intre colegii de echipa”, a comentat Yvan Muller.

Yves Matton, seful Citroën Racing, este multumit de rezultatele echipelor sale: Cu un pole position si primele doua locuri, acesta a fost un weekend pozitiv pentru noi. “Yvan Muller a avut o perioada dificila la Marrakech, dar de data aceasta el a fost cel care a obtinut cele mai multe puncte pe acest circuit.”