Voir le contenu
Servicii la achiziționarea vehiculului tău

DESCOPERĂ TOATE SERVICIILE CITROËN

Prin achiziționarea unui Citroën din rețeaua de concesionari oficiali, vei beneficia de garanția și de serviciile de asistență Citroën, care îți oferă asistență gratuită în caz de avarie în aproape toată Europa. De asemenea, îți poți extinde garanția prin încheierea unui contract de service sau prin încheierea unor polițe de asigurare în rețeaua noastră.
Ai nevoie de finanțare? Free2Move are multiple opțiuni pentru a-ți optimiza bugetul.

GARANȚIA CITROËN

Vehiculul tău Citroën beneficiază de o garanție contractuală, care acoperă numeroase posibile defecte de fabricație și de vopsea. Pentru mai multe detalii despre garanția de care beneficiază vehiculul tău Citroën, consultă cartea ta de service. Dacă sesizezi o defecțiune, prezintă-te la un service Citroën, unde un reparator autorizat va face o diagnosticare. Pentru mai multe informații, nu ezită să contactezi cel mai apropiat service Citroën.

CONTRACTE DE SERVICII AVANTAJOASE

Datorită garanțiilor extinse și contractelor de service, Citroën se asigură că mașina ta rămâne performantă, fiabilă și sigură. Să-ți lași vehiculul în grija specialiștilor din rețeaua Citroën este o garanție că te vei putea bucura de el cât mai mult timp, în cele mai bune condiții. De asemenea, te poți bucura de o mulțime de beneficii și contracte de service adaptate la modul în care îți folosești mașina.

ASISTENȚĂ CITROËN PE VIAȚĂ

În cazul unei defecțiuni care îți imobilizează vehiculul sau al unui accident, serviciul de asistență Citroën asigură repararea sau tractarea rapidă a mașinii tale. Menționăm că toate vehiculele Citroën beneficiază de asistență pe viață. Pentru a beneficia de serviciile de asistență, tot ce trebuie să faci este să faci revizia anuală în rețeaua constructorului. Citroën va face tot posibilul pentru a te repune în mișcare sau te va remorca până la cel mai apropiat reparator autorizat Citroën.

VOTRE ASSURANCE AUTOMOBILE SUR MESURE

Neuve, d'occasion, à usage professionnel ou personnel, bénéficiez des meilleures formules d'assurance pour votre voiture, selon vos besoins. En passant par PSA Assurance, appuyez-vous sur un réseau national d'experts Citroën, bénéficiez d'un véhicule de remplacement en cas de sinistre ou d'immobilisation du véhicule, ou encore d'une franchise dommage réduite à 0€ au bout de 3 ans.

SOLUȚII DE FINANȚARE

Achiziționarea unui vehicul în leasing

Prin achiziția unei mașini în leasing, îți poți schimba periodic vehiculul Citroën fără să îți faci griji pentru vânzarea celui vechi. Cu sau fără avans, această soluție de finanțare oferită de Free2Move este ideală dacă dorești să returnezi vehiculul la dealer la sfârșitul contractului sau să îl păstrezi pentru a deveni proprietar.

Credit auto

Free2Move îți pune la dispoziție un credit auto obișnuit cu termen fix și rate lunare egale.

 

  • Poți obține o finanțare care să acopere până la 100% din prețul de achiziție al vehiculului tău.
  • Împreună cu dealerul tău, stabilești durata și valoarea ratelor lunare.

 

Împrumut cu balon

Acest împrumut reprezintă o soluție de finanțare prin care ultima rată lunară corespunde valorii vehiculului la sfârșitul contractului. Ratele lunare sunt mai mici decât în cazul unui împrumut tradițional de aceeași valoare. Prin urmare, poți obține o finanțare care să acopere până la 100% din prețul de achiziție al vehiculului tău și îți poți stabili plățile lunare.