Voir le contenu
Mențiuni legale

    MENȚIUNI LEGALE

PREVEDERI LEGALE

 • TRUST MOTORS a lansat site-ul ''www.citroen.ro'' pentru informarea rapida si corecta a tuturor utilizatorilor. Vizionarea si/sau utilizarea acestui site de catre orice persoana este conditionata de respectarea Conditiilor Generale de Acces si Utilizare, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.
 • Prin accesarea si utilizarea site-ului ”www.citroen.ro” acceptati, implicit si neconditionat, prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare
 • Informatiile continute de acest site sunt generale, avand scop informativ si sunt adresate clientilor Citroën, precum si altor persoane interesate.
  TRUST MOTORS nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea acestora, dar va depune toate eforturile necesare pentru ca informatiile continute de acest site sa fie cat mai corecte si cat mai actuale.
 • Conditiile Generale de Acces si Utilizare reglementeaza:
 • Dreptul de Proprietate
  Informatii despre produse, servicii si preturi
  Reteaua de concesionari Citroën
  Date personale
  Protectia altor informatii comunicate
  Limitarea raspunderii
  Administrarea si actualizarea site-ului
  Lege aplicabila
 • Dreptul de Proprietate
 • TRUST MOTORS este autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele sonore cu sau fara animatie, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Trust Motors care este autorizat de catre Automobiles Citroën sa le utilizeze.
 • Numele CITROËN, sigla Citroën, numele autovehiculelor, precum si produsele si serviciile ce-i sunt asociate sunt marci inregistrate Automobiles Citroën si sunt protejate prin drepturile de autor si de proprietate intelectuala referitoare la protectia modelelor inregistrate.
  Aplicarea, imitarea, reproducerea si utilizarea acestora, partial sau total, fara autorizarea scrisa din partea Trust Motors constituie delict de reproducere frauduloasa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
 • Continutul si elementele de grafica ale prezentului site, inclusiv – dar fara a se limita la acestea – tot continutul format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor/ sectiunilor/ minisite-urilor/ showroom-urilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de/si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Trust Motors, fiind proprietatea acestuia.
 • Reproducerea totala sau partiala, pe hartie sau digital, a materialelor incluse in site-ul ”www.citroen.ro” sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate folosintei strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze legislatiei in vigoare referitoare la proprietatea intelectuala.
 • Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute in scris pe adresa : B-dul Iuliu Maniu nr. 572-574, sector 6, Bucuresti, 061129.
 • Informatii despre produse, servicii si preturi
 • Site-ul “www.citroen.ro” are ca scop prezentarea generala si promovarea gamei de produse si de servicii CITROËN distribuite in Romania.
 • TRUST MOTORS isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site, mai ales pe cele referitoare la modele, caracteristici tehnice, dotari standard sau optionale si preturi, in orice moment, fara notificare prealabila, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea TRUST MOTORS, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.
 • Utilizatorii inteleg si accepta neconditionat ca orice informatie existenta pe site nu este si nu poate fi considerata drept oferta de produse sau de servicii venind din partea TRUST MOTORS. Informatiile postate pe site sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu trebuie a fi considerate ca fiind o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de TRUST MOTORS sau de membrii retelei sale.
 • Caracteristicile autovehiculelor noi prezentate pe site-ul ”www.citroen.ro” sunt cele existente la momentul redactarii sau actualizarii diferitelor pagini ale site-ului.
 • Reteaua de concesionari Citroën
 • Reteaua Citroën din Romania este de asemenea la dispozitia Dumneavoastra pentru a comunica informatiile suplimentare pe care ati dori sa le cunoasteti cu privire la fiecare dintre produsele si serviciile prezentate pe site.
 • Pentru a evita orice informatii eronate sau omisiuni si daca sunteti interesat de un anumit model de autovehicul, de disponibilitatea modelelor prezentate, de cele mai recente evolutii ale acestora, etc, va rugam sa contactati cel mai apropiat concesionar Citroën (pe care il puteti gasi in pagina noastra la sectiunea ‘Gaseste un dealer’).
 • Date personale
 • Protecția datelor dvs. personale este prioritatea noastră. Vă invităm să citiți cu atenție Politica noastră de Confidențialitate.
 • Protectia altor informatii comunicate
 • Informatiile cu un caracter non-personal pe care ni le comunicati si care se refera la observatiile, criticile, sugestiile, preferintele si/sau pasiunile dumneavoastra pot fi utilizate fara restrictii de catre TRUST MOTORS exclusiv pentru imbunatatirea produselor si a serviciilor oferite.
 • Limitarea raspunderii
 • Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. TRUST MOTORS nu va putea fi tinut responsabil pentru daune directe sau indirecte (inclusiv pierderea/alterarea/distrugerea unor date, informatii sau programe stocate pe computerul dvs.) si/sau pentru prejudicii materiale si/sau financiare, rezultate ca urmare a accesarii sau utilizarii acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.
  TRUST MOTORS nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe site. TRUST MOTORS va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
  In mod expres, Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca TRUST MOTORS este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestora, rezultate din accesarea site-ului ”www.citroen.ro” si/sau din utilizarea serviciilor oferite de acesta sau de celelalte site-uri oficiale ale Grupului Stellantis.
  In caz de forta majora, TRUST MOTORS si/sau angajatii ori reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva etc.
  Acest site contine link-uri catre site-uri externe, care nu se afla sub controlul si responsabilitatea TRUST MOTORS. De aceea nu suntem raspunzatori sub nici o forma pentru continutul niciunuia dintre aceste site-uri.
 • Administrarea si actualizarea site-ului
 • TRUST MOTORS isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod accesul la site, continutul acestuia, precum si continutul prezentelor Conditii Generale de Acces si Utilizare, integral si/sau partial, fara a fi obligata sa indeplineasca vreo formalitate fata de Utilizatori si fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea TRUST MOTORS, a membrilor retelei Citroën sau a angajatilor sai. Aceste modificari si actualizari se impun Utilizatorului care trebuie, prin urmare, sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.
  Orice modificare este considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului, prin simpla accesare si/sau utilizare a acestuia.
 • Lege aplicabila
 • Prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare se supun si sunt in conformitate cu legislatia europeana in vigoare.
  Drepturile si obligatiile Utilizatorilor site-ului si ale TRUST MOTORS, prevazute in prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare, precum si toate efectele juridice pe care le produc acestea sunt guvernate si vor fi interpretate in conformitate cu legea europeana in vigoare.
  Orice litigiu nascut din sau in legatura cu interpretarea si/sau aplicarea prezentelor Conditii Generale va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul unui litigiu, acesta va fi solutionat de catre Instanta judecatoreasca competenta.
 • TRUST MOTORS va recomanda sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Conditiile Generale de Acces si Utilizare” deoarece acest document va obliga legal. Accesarea si/sau utilizarea in continuare a site-ului ”www.citroen.ro” sau a serviciilor oferite de catre acesta reprezinta acceptarea neconditionata a modificarilor aduse prezentului document.
 • În conformitate cu Regulamentul general privind Protecția Datelor cu caracter Personal (care se referă la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016), dispuneți de un drept de acces, de rectificare, de ștergere, de restricționare a prelucrării, de portabilitate, precum și de dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal atunci când prelucrarea are drept scop marketingul direct.
 • De asemenea, puteți adresa Trust Motors indicații cu privire la soarta informațiilor dvs. în urma decesului dvs.
 • Vă puteți exercita aceste drepturi la o simplă cerere adresată către Trust Motors – Serviciul relații cu clienții, Blvd. Iuliu Maniu 572-574, Sector 6, 061129 Bucuresti, sau prin mesaj electronic la următoarea adresă de email : gdpr.citroen@trustmotors.ro
 • Pentru informații suplimentare cu privire la modul în care sunt tratate datele cu caracter personal de către Trust Motors, puteți consulta aici Declarația de Confidențialitate.