Voir le contenu
Citroën oli [all-ë] Concept Car

Citroën oli [all-ë]

Punem mobilitatea electrică pe calea cea bună

Să proiectăm mașini electrice e bine.

Dar, pentru noi, nu e suficient. Conceptul Citroën Oli [all-ë] a fost făcut cât mai ușor pentru a consuma cât mai puțină energie electrică, garantând în același timp o autonomie de 400 km. A fost proiectat cu piese reciclate și reciclabile pentru a-i prelungi durata de viață. Deci, suntem cu toții de acord?

MAI PUȚINĂ GREUTATE = MAI PUȚINĂ ENERGIE

Am proiectat Citroën Oli [all-ë] pentru a fi cât mai ușor posibil.
Un plafon și o capotă realizate dintr-o structură ușoară din carton alveolat, care este mai rezistent decât oțelul.
Scaune realizate din doar 3 componente cu materiale extrem de ușoare
Un bord funcțional și simplu de utilizat.

ELIMINAREA EXCESULUI

Citroën Oli [all-ë] și-a asumat miza de a păstra caracteristicile esențiale fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul tău.
Climatizare mai ușoară pentru a reduce consumul de energie: unghiul de 90° al parbrizului și ferestrele înclinate resping în mod natural razele soarelui pentru a optimiza temperatura la bord.
Telefonul șoferului și difuzoarele portabile sunt tot ce este necesar și pot fi integrate direct în tabloul de bord.

UN VIITOR STRĂLUCIT ÎN FAȚĂ

Citroën Oli [all-ë] este proiectat cu piese reciclate și reciclabile, ușoare de reparat și înlocuit, prelungindu-i astfel durata de viață.

Piese identice și interschimbabile pentru a reduce costurile și utilizarea materiilor prime: uși și geamuri față, bare de protecție și contururi ale pasajelor roților. Aceste piese se potrivesc atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a vehiculului. Și viceversa.

Misiunea modelului Citroën Oli [all-ë] este de a inspira viitorul mobilității familiale accesibile, durabile și pline de bucurie.

Mult mai mult decât o mașină, acest concept car este un partener versatil care adaugă o adevărată doză de distracție în viața de zi cu zi, util indiferent dacă îl conduci sau nu.

ACCESIBILITATE, BUNĂSTARE, ÎNDRĂZNEALĂ

Un pas îndrăzneț spre viitorul Citroën

Pentru Citroën, imaginarea unei lumi în care mobilitatea personală este la îndemâna tuturor este o idee consacrată. Acest manifest ia forma unui concept car surprinzător, plin de idei inteligente, care zguduie monotonia. Un plan pentru o mobilitate electrică optimistă și funcțională care să îmbunătățească viața de zi cu zi a tuturor în viitorul apropiat.

AMI fait les choses différemment

Particulièrement innovante, AMI s’engage à rendre accessible la mobilité électrique à tous. AMI a stimulé la créativité de la marque pour imaginer Citroën oli [all-ë] qui prend le contre-pied de la tendance actuelle de l’industrie qui conduit à construire des véhicules électriques toujours plus lourds, plus complexes et plus coûteux.

Citizen : une mobilité zen et citoyenne

« Citroën Citizen Services® », le nouveau programme complet de services dédié au bien-être collectif, pour que chacun se sente plus citoyen au volant de son véhicule Citroën.

Inspiré d’oli [all-ë], ce programme vise à renforcer le sentiment de « zénitude » dans l’usage quotidien de son véhicule.