Voir le contenu
Développement Durable

ANGAJAMENTUL CITROËN PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ

NE GÂNDIM LA PROBLEMELE DE MEDIU, DE LA PROIECTAREA VEHICULELOR PÂNĂ LA RECICLAREA ACESTORA

Pentru fiecare etapă din ciclul de viață al autovehiculului, echipele Citroën lucrează din greu pentru a menține impactul asupra mediului la un nivel minim, monitorizând consumul, emisiile de CO2 și poluanții, prioritizând utilizarea atentă a resurselor naturale, îmbunătățind reciclabilitatea și multe altele.

Citroën și-a luat angajamentul de a:

  • Se gândi la problemele de mediu chiar din etapa de proiectare a produselor și serviciilor sale. Să implementeze principiile economiei circulare, inclusiv reciclarea și reutilizarea materialelor.

DESIGN

Designul ecologic înseamnă să ne asigurăm că facem progrese în ceea ce privește mobilitatea durabilă, dezvoltând modele care mai mult decât respectă reglementările de mediu ale industriei auto. La Citroën, acest lucru se reflectă în faptul că o mare parte a cercetării și inovării noastre este dedicată tehnologiei sustenabile și materialelor ecologice.

PRODUCȚIE

Pour produire des véhicules dé-carbonés, Citroën dispose d'un outil industriel susceptible de maîtriser ses propres impacts et capable de répondre aux enjeux environnementaux majeurs.

POST-VÂNZARE

Afin d’encourager ses points de vente et ateliers de réparation à prendre des initiatives en faveur d’une meilleure gestion de leurs déchets, Citroën engage des démarches de tri et de valorisation de ces derniers.

RECICLARE

Citroën lucrează din greu pentru a-și eficientiza procesul de reciclare, proiectând produse sustenabile încă de la început. Scopul acestei inițiative este, de asemenea, de a reduce cantitatea de deșeuri produse în timpul fabricării, utilizării și reciclării vehiculelor.