Voir le contenu
Politica de confidențialitate

TERMENII ȘI CONDIȚIILE

Scopul prezentei politici de confidențialitate este de a vă informa, în conformitate cu noul Regulament privind Protecția Datelor cu caracter Personal (care se referă la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016), cu privire la condițiile prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către Trust Motors, importator oficial al marcii Citroen in Romania.

 

S.C Trust Motors S.R.L. (denumită în continuare „Trust Motors”) – importator oficial al mărcii Citroën în România – persoană juridică română, cu sediul Blvd. Iuliu Maniu 572-574, Sector 6, 061129 Bucuresti, ROMANIA vă transmite această Politica de Confidentialitate pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2023.
Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN* 2023: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2023 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

 

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot face referire la sau să prezinte echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute erau corecte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face modificări în proiectare și echipament. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele.. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile la un cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai cu costuri suplimentare. Pentru informații precise despre echipamentele furnizate pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați partenerul local Citroen.

Echipamentele optionale de pe vehicul exclud obligativitatea furnizarii echipamentelor standard pe care le inlocuiesc.