Voir le contenu
Piese de schimb noi sau reciclate

O GAMĂ VARIATĂ DE PIESE DE SCHIMB

Rețeaua Citroën îţi pune la dispoziţie o gamă variată de piese de schimb pentru mașina ta. Indiferent dacă este vorba de piese de schimb originale, de piese economice din gama EUROREPAR sau de piese de schimb recondiționate, specialiștii noștri se adaptează la nevoile tale și găsesc soluția optimă pentru bugetul tău.

PIESE DE ORIGINE CITROËN, SUB NUMELE MOPAR

Fii la fel de atent la întreținerea vehiculului tău Citroën ca și atunci când l-ai cumpărat: alege piese de schimb originale, concepute după specificațiile mașinii tale. Toate piesele originale Citroën sunt testate de experți (în ceea ce privește fiabilitatea, rezistența, durabilitatea și prin teste specifice fiecărei piese în parte, cum ar fi testele de impact).

Piese din gama EUROREPAR

Poți achiziționa piese de schimb economice vehiculul tău Citroën! Verificate de experții noștri și cu o garanție de 2 ani, piesele de schimb Eurorepar sunt destinate vehiculelor cu o vechime mai mare de 3 ani.

PIESE DIN ECONOMIA CIRCULARĂ

Citroën îți pune la dispoziție gama de piese de schimb și accesorii SUSTAINera, pentru a-ți întreține vehiculul și pentru a reduce amprenta de carbon prin reducerea deșeurilor de materii prime.