June 2, 2014

NOUL CITROËN JUMPER

NOUL CITROËN JUMPER: INTREAGA EXPERTIZA CITROËN IN SLUJBA PROFESIONISTILOR

CITROËN Jumper, un adevarat record cu aproape 800.000 unitati vandute de la lansare a fost restilizat pentru a pasi intr-o noua era. Noul model inglobeaza intreaga expertiza Citroën, care se regaseste si la gama de autovehicule comerciale usoare, existente pe piata, incluzand 4 modele distinctive si complementare: Nemo, Berlingo, Jumpy si Jumper.
Noul CITROËN Jumper se integreaza perfect in aceasta gama prin: design modern focusat pe utilizarea practica, confort si calitate de inalta clasa, tehnologii care sporesc siguranta si costuri mici de intretinere.

Noul CITROËN Jumper depaseste asteptarile profesionistilor in materie de calitate, fiind testat de ingineri specializati pe un traseu de peste patru milioane de kilometri.
Noul model a fost supus mai multor teste specifice printre care:
– 30.000 km pe suprafete dificile, atat incarcat cat si gol, pentru a testa structura caroseriei, confortul si rezistenta;
– 1.000 operatiuni de trecere prin apa de 10 cm, pentru a verifica etanseitatea, precum si o serie de teste efectuate in apa de cativa centimetri printr-un tunel in care se stropeste cu apa sarata pentru a verifica rezistenta la coroziune;
– peste 500 cicluri de testare pe trasee cu aderenta scazuta pentru a verifica tinuta de drum;
– 500.000 manevre de inchidere a usilor reprezentand o utilizare intensiva pe durata a 10 ani.

Clientii pot alege din mai multe versiuni de caroserie cu patru lungimi (L1, L2, L3, L4), 3 ampatamente (3,00 m, 3,45 m si 4,04 m) si trei inaltimi (H1, H2, H3). In total opt versiuni de caroserie disponibile, cuprinse intre 8m3 si 17m3. Iar pentru transportul pasagerilor, noul CITROËN Jumper pune la dispozitie o versiune combi cu 5 sau 9 locuri.

Noul CITROËN Jumper dispune de o gama de 6 motorizari diesel deosebit de eficiente ce garanteaza economii importante atat in ceea ce priveste consumul de carburant cat si costurile de intretinere: HDi 110, HDi 130, e-HDi 130 cu sistem Stop&Start, HDi 150, e-Hdi 150 cu Stop&Start si HDi 180.

Intreaga gama de motorizari a fost conceputa pentru a rezista cu succes chiar si la o utilizare intensiva, indiferent de conditiile de drum si de incarcatura.