May 24, 2018

NOUL SUV CITROËN C5 AIRCROSS

UN SUV DE NOUA GENERATIE, ULTRAMODULAR SI O REFERINTA IN MATERIE DE CONFORT

Citroën prezintă astăzi versiunea europeană a Noului SUV C5 Aircross, continuându-și astfel ofensiva internațională a SUV-urilor. Noua emblemă a Mărcii, acest SUV de nouă generație inspirat de preferințele clienților se remarcă printr-o personalitate unică și puternică.

Modelul propune o ofertă inedita de personalizare cu 30 de combinații exterioare. Ambasador al programului Citroën Advanced Comfort®, Noul SUV C5 Aircross este unul dintre cele mai modulare modele din clasa sa. Acesta este echipat cu suspensii cu amortizare hidraulică progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaune Advanced Comfort și propune o nouă experiență la bord tipică Citroën. SUV-ul oferă o modularitate unică cu trei scaune spate individuale culisabile, rabatabile și înclinabile și un portbagaj cu volum generos între 580 l și 720 l. Modern și dotat cu tehnologii avansate, Noul SUV C5 Aircross este echipat cu 20 de sisteme de asistență la condus, inclusiv sistem de asistență pe autostradă, sistem pentru condusul autonom de nivel 2 și funcția Grip Control cu tehnologia Hill Assist Descent, pentru aventuri pe drumuri neasfaltate. Acesta oferă, de asemenea, șase tehnologii pentru conectivitate, inclusiv încărcare wireless pentru smartphone. Produs în Franța la fabrica din Rennes-La Janais, Noul SUV C5 Aircross va fi lansat în Europa și în restul lumii la finalul anului 2018 și va fi primul autovehicul Citroën care beneficiază de sistem hibrid plug-in spre finalul anului 2019.

După lansarea modelelor C3 Aircross, un veritabil succes comercial cu 80 000 unități vândute, C5 Aircross, lansat în China și vândut deja în 40 000 de unități, și C4 Aircross, prezentat la sfârșitul lunii aprilie în cadrul Salonului Auto de la Beijing, Citroën își continua ofensiva internațională a SUV-urilor cu prezentarea versiunii europene a modelului C5 Aircross.

Venind în întâmpinarea preferințelor clienților, care nu mai doresc să-și sacrifice confortul pentru a obține imaginea dorită, Citroën se mută pe segmentul SUV-urilor, o piață în creștere reprezentând un sfert din vânzările auto de la nivel mondial,  oferind automobiliștilor o soluție alternativă. Marca adaugă caracterului aspirațional al caroseriei modelului o experiență inedită în materie de confort la bord. Citroën își demonstrează astfel capacitatea sa de a reafirma, pe plus față de identitatea sa unică, un confort de referință deschizând calea unei noi generații de SUV-uri inspirate de clienți.

c5aircross01

NOUL SUV C5 AIRCROSS: O PERSONALITATE UNICĂ PE SEGMENTUL SUV-URILOR

O mașină cu personalitate puternică, Noul SUV C5 Aircross se remarcă prin apariția unică, dinamică și încrezătoare. Cu o lungime de 4.50 m, robust și cu linii puternic evidențiate și evitând aroganța într-un mod echilibrat, noul model se remarcă pe segmentul SUV-urilor prin liniile sale fluide și elementele grafice puternice precum Airbump®, diametrul mare al roților de 720 mm, garda la sol de 230 mm și bare transversale distinctive. La interior, senzația de putere și spațiu te cuprinde instant, datorită bordului robust, dezvoltat în plan orizontal, scaunelor confortabile a căror poziție ridicată dă impresia că poți domina drumul, consolei centrale înalte și materialelor moi și prietenoase. Ca și ultimele modele ale Mărcii, C5 Aircross oferă o gamă largă de posibilități de personalizare, cu 30 de combinații exterioare și 7 culori de caroserie, plafon negru în două nuanțe și trei pachete cromatice care includ inserții colorate pe bara de protecție față, pe sistemul Airbump® aflat în partea inferioară a portierelor din față și pe barele transversale. Modelul propune și 5 ambianțe de interior, cu culori și materiale asortate care evocă claritate și căldură, promovând un stil „casual chic” care aduce un plus de valoare.

c5aircross02

NOUL SUV C5 AIRCROSS: UNUL DINTRE CELE MAI MODULARE MODELE DIN CLASA SA

Un ambasador al programului Citroën Advanced Comfort®, Noul SUV C5 Aircross se remarcă prin confortul și abordarea spațiului la bord. Modelul inovează prin confortul său global, tipic Citroen, și prin două inovații majore: suspensiile Citroën cu amortizare hidraulică progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaunele Advanced Comfort, care filtrează imperfecțiunile drumului și oferă un confort la rulare unic, propunând ocupanților vehiculului o experiență inedită la bord. Noul SUV C5 Aircross oferă o modularitate unică pe segmentul său, grație know-how-ului Citroën în materie de MPV-uri, cu trei scaune spate individuale, culisabile, rabatabile și înclinabile și un portbagaj cu volum generos între 580 l și 720 l.

c5aircross03

NOUL SUV C5 AIRCROSS: UN SUV DE NOUĂ GENERAȚIE, MODERN ȘI HIGH-TECH

Modern și echipat cu un panou de instrumente digital TFT de 12.3” și ecran tactil amplu de 8”, Noul SUV C5 Aircross oferă 20 de sisteme de asistență la condus de ultimă generație, inclusiv sistem de asistență pe autostradă, un sistem pentru condusul autonom de nivel 2 și șase tehnologii avansate pentru conectivitate. Noul model ultra-conectat dispune de încărcare wireless pentru smartphone sau ConnectedCAM Citroën®. Echipat cu motorizări eficiente și performante pe benzină și diesel care au între 130 și 180 CP și cu noua cutie de viteze automată EAT8, C5 Aircross va fi primul model Citroën care beneficiază de sistem hibrid plug-in (PHEV) la finalul anului 2019.

Noul SUV C5 Aircross va fi lansat în Europa la finalul anului 2018 și va fi produs în Franța la fabrica din Rennes-La Janais.

c5aircross04

 

 

 

 

 

 

 

 

„Îmi face o deosebită plăcere să vă prezint astăzi Noul SUV C5 Aircross SUV produs la Rennes, în Franța și care urmează să fie comercializat în aproximativ 92 de țări din lume. Un SUV de nouă generație care completează gama Citroën recent reînnoită și abordează segmentul crucial al SUV-urilor cu întreaga identitate a Mărcii: design, confort, modularitate. Noul SUV C5 Aircross este noua emblemă Citroën și un motor-cheie pentru creșterea internațională a Mărcii.”

Linda Jackson, Director General Citroën