Voir le contenu
Services automobiles pour professionnels

SERVICII PENTRU PROFESIONIȘTI

Citroën Business oferă soluții personalizate pentru toate nevoile de afaceri ale clienților săi. Prin intermediul rețelei noastre naționale de centre dedicate profesioniştilor, îţi punem la dispoziţie o gamă variată de produse și servicii adaptate cerințelor tale.

KEY ACCOUNT

Mașina ta, imaginea ta

Citroën Business îți îndeplinește cerințele prin intermediul unui reprezentant dedicat. Acesta îţi va oferi consiliere pentru a găsi o soluție de mobilitate dedicată companiei tale.

IMM-uri

Mașina ta, biroul tău

Comercianții, profesioniștii și întreprinderile mici și mijlocii au anumite aşteptări specifice în ceea ce privește mobilitatea.

În fiecare centru Citroën dedicat profesioniştilor vei descoperi o gamă variată de vehicule profesionale care îţi vor îndeplini toate nevoile.

SERVICII DE LA A LA Z


VEHICULE ADAPTATE
Cu toate gamele sale dedicate profesioniștilor, inclusiv gama Business, vehiculele comerciale ușoare, vehiculele transformate sau vehiculele adaptate, CITROËN dispune de o gamă variată pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerii tale. 
SERVICII PERSONALIZATE
Cu gama sa variată de servicii, CITROËN SERVICE îți permite să lucrezi cu vehicule performante, fiabile și sigure. Lasă rețeaua de profesioniști Citroën să se ocupe de vehiculul tău. 
FINANȚARE PERSONALIZATĂ
În plus față de finanțarea tradițională (credite, leasing și închiriere pe termen lung), Citroën poate oferi soluții complete și personalizate care combină finanțarea cu serviciile adaptate (întreținere, asigurare auto, card de carburant etc.).